Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kmotríková po 2-mesačnej liečbe rakoviny: TOTO je definitívna bodka za všetkým zlým!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (6)
Adriana Kmotríková

BRATISLAVA - Adriana Kmotríková (47) je životom ťažko skúšaná žena. Najprv sa musela pasovať s nádorom na mozgu a keď už to vyzeralo tak, že je opäť všetko v poriadku, prišla ďalšia rana. Lekári jej pred dvomi mesiacmi diagnostikovali rakovinu žliaz maternice. Okamžite preto musela postúpiť operáciu. V stredu sa blondínka po dlhom čase vrátila na televízne obrazovky. A aké boli jej pocity? Z jej silných slov vás zamrazí!

Adriana Kmotríková neprežíva aktuálne práve najšťastnejšie chvíle svojho života. Trápia ju totiž vážne zdravotné problémy. Po nádore na mozgu, ktorý jej operovali pred dvomi rokmi, jej totiž nedávno diagnostikovali rakovinu žliaz maternice. Plavovláska sa preto úplne vytratila z televíznych obrazoviek a venovala sa svojmu zdraviu. 

Po dvoch mesiacoch sa však vrátila do práce a diváci ju v stredu večer mali možnosť vidieť opäť pred kamerami. Zaujímalo nás preto, aké mala z návratu pocity. „Prvý deň v práci bol veľmi príjemný, v redakcii ma čakalo hneď niekoľko milých prekvapení od kolegov. Od prvého momentu, ako som si v štúdiu sadla za moderátorský pult, som mala pocit, že tu som doma,“ povedala pre Topky.sk po vysielaní Kmotríková.

Moderátorka je silná bojovníčka, ktorá sa nevzdáva, ani keď ju život ťažko skúša. Dokazujú to aj jej nekompromisné slová, ktoré na záver dodala. „Nástup do práce pre mňa znamená definitívnu bodku za všetkým zlým, čím som si v posledných mesiacoch prešla. Som šťastná, že som späť.“ My vám, Adriana, zo srdca želáme, aby tomu tak skutočne bolo a prajeme hlavne veľa zdravia!

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu