Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kmotríková po liečbe rakoviny opäť na obrazovkách: Pozrite, ako teraz vyzerá!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková

BRATISLAVA - Jojkárska moderátorka Adriana Kmotríková (47) má za sebou náročné obdobie. Po tom, čo jej pred dvomi rokmi našli nádor na mozgu, dostala od života ďalšiu ranu. Lekári jej totiž diagnostikovali rakovinu žliaz maternice. Po dvojmesačnej liečbe sa plavovláska opäť vrátila na televízne obrazovky. Pozrite, ako teraz vyzerá!

Adriana Kmotríková dostáva od života jednu ranu za druhou. Najprv musela pred dvomi rokmi podstúpiť náročnú operáciu mozgu, kvôli nádoru, ktorý jej našli a teraz sa pasuje s ďalšou zákernou chorobou. Lekári jej totiž pred pár mesiacmi diagnostikovali rakovinu žliaz maternice. Z televíznych obrazoviek sa preto úplne vytratila a naplno sa venovala svojmu zdraviu. 


Rakovinou skúšaná Kmotríková opäť bojuje s vážnou chorobou: Ďalšia operácia!


Včera sa však do práce opäť vrátila. Na televíznych obrazovkách rozdávala úsmevy a doslova žiarila. Aj jej výzor bol trochu zmenený - vlasy jej totiž za tie dva mesiace, čo bola mimo kamier, trochu podrástli. No skrátka, vyzerala naozaj super. Čo napokon uznali aj samotní diváci. Tí totiž pod jej aktuálnu fotku na Instagrame písali jednu chválu za druhou.

„Nádherná! Ale bola krásna aj s krátkymi vlasmi... Držím jej palce a prajem veľa zdravia,“ objavilo sa v komentároch a ďalšie nadšené reakcie pribúdali. „Super, tešíme sa.. A aj pozeráme, Aďka vyzerá super,“ zhodovali sa Slováci. Tak, Adriana, vitaj späť a prajeme veľa zdravia!

 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu