Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásna Peštová odhalila tajnú minulosť: Aha, čo robila, kým sa stala slávnou!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová (Zdroj: instagram.com/daniela_pestova)

PRAHA - Partnerka Paľa Haberu (55), modelka Daniela Peštová (47), patrí jednoznačne k najkrajším ženám v susednom Česku. Veď napokon svojou dokonalou postavou a súmernými črtami tváre sa postupne prepracovala k najúspešnejším modelkám... Čomu sa však venovala ešte predtým, ako sa stala slávnou? Plavovláska odhalila svoju tajnú minulosť!

Daniela Peštová má za sebou úspešnú kariéru modelky. Po tom, čo vyhrala modelingovú súťaž, sa z nej stala vyhľadávaná tvár, ktorá sa objavila na predných stránkach ikonických módnych časopisov ako GQ, Marie Claire či Cosmopolitan. Navyše, niekoľko rokov robila modelku pre plavkové číslo Sports Illustrated, či dokonca patrila k anjelikom Victoria's Secret. 

Čo však robila ešte predtým, než sa stala svetovo slávnou? To v týchto dňoch odhalila na sociálnej sieti Instagram. „Pozorovaná a súdená. Nie však ja, ale moje vlasy... Pretože pred Sports Illustrated a Victoria's Secret tu bola moja kariéra modelky účesov. Všetci sme nejako začínali, že?“ napísala na svoj profil partnerka Paľa Haberu a pridala aj fotku z toho obdobia. Pozrite!

 

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu