Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Poriadne záplavy v Thajsku: Czoborová je uväznená v raji!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová (Zdroj: Foto: Facebook Z.C.)

KOH SAMUI - Thajsko opäť sužujú výdatné dažde. Tak ako pred rokom, aj teraz exotický thajský ostrov Koh Samui zasiahli záplavy, ktoré mnohým skomplikovali nielen bežný život, ale aj vytúženú dovolenku. Jednou zo známych osobností, ktoré sa vybrali v decembri za slnkom, je aj bývalá úspešná fitneska a podnikateľka Zora Czoborová, ktorá namiesto opaľovacích krémov potrebuje skôr pršiplášť.

Zora Czoborová záplavy Thajsko

Tak ako minulý rok, aj tento sa bývalá fitneska Zora Czoborová vybrala do teplých krajín. Aktuálne si užíva dovolenku na slnečnom thajskom ostrove Koh Samui, ktorý minulý rok v tomto období zasiahli poriadne záplavy, ktoré si dokonca vyžiadali ľudské obete. Potopa sa Zore nevyhla ani tento rok. Opäť je totiž ostrov pod vodou. Namiesto opaľovania sa cvičiteľka musí pasovať s dažďom, ktorý zaplavil ulice a cesty.

„Na Koh Samui sa deje to, čo vždy začiatkom decembra. Podľa mňa prišli také prehánky dažďové, akurát, že táto prehánka je 24-hodinová, takže nám trošičku zaplavilo cesty, ale nie je to nič také hrozné, ako to bolo minulý rok,“ povedala Czoborová pre jojkársky Topstar. Aj napriek intenzívnemu dažďu vraj v gumákoch nepobehuje. „Keď tu prší, nie je tu zima, je tu 30 stupňov a vlhkosť. Voda je teplá, príjemná, mám klasické šľapky,“ uviedla brunetka.

Napriek tomu, že počas lejaku nemôže toho veľa robiť a je na chvíľu uväznená v slnečnom raji bez slnka, z počasia si ťažkú hlavu nerobí. „Je to v pohode,  dáš si pršiplášť a na motorke prejdeš všade,“ tvrdí Zora, ktorá na svoj Instagram zavesila aj video zo záplav. „Hm trošičku sa nám cez noc rozpršalo... Náročná cesta do fitka...“ napísala k nemu. Pozrite sa, ako to tam vyzerá - video nájdete vyššie.

 

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu