Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Müllerová vyvetrala „nevlastnú dcéru“: Pozrite na tú kočku!

Soňa Müllerová Zobraziť galériu (5)
Soňa Müllerová

BRATISLAVA – Sú rodina! Moderátorka Soňa Müllerová (55) je mamou dcéry Emy (23) a syna Filipa (27). Po rozvode so spevákom Richardom Müllerom bola oficiálne dlho sama, v lete 2016 však vyšlo najavo, že po jej boku je už niekoľko mesiacov nový muž - obchodník s drahými kameňmi Jaroslav Bednár. Nedávno sa tvár RTVS ukázala v spoločnosti, kam prišla v sprievode s mladou a pre mnohých neznámou slečnou. Nakoniec vysvitlo, že ide o jej „nevlastnú dcéru“ .

Pred pár dňami sa v našom hlavnom meste konala módna prehliadka, ktorú si nenechala ujsť ani známa televízna tvár Soňa Müllerová. Hoci na akciu dokrivkala s barlami, zaujímavejšie bolo to, kto jej robil spoločnosť. 

Nešlo o žiadnu jej kamarátku, či rovesníčku, ale o mladú, pre mnohých neznámu slečnu, ktorú Soňa už pozná dlhšie. „Je to dcérina kamarátka, boli spolužiačky na strednej škole,“ povedala topkám Soňa, keď sme zisťovali, kto jej na akcii robil spoločnosť.  

Nešlo však len tak o hocijakú dcérinu kamarátku. Ako neskôr vyšlo najavo, na akciu si vyšla s dcérou jej terajšieho partnera Jaroslava – Kajou. Na prvý pohľad bolo vidieť, že si moderátorka s „nevlastnou dcérou“ skvelo rozumie.  A treba tiež povedať, že je to poriadna kočka. Veď posúďte sami! Spoločnú fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Soňa Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu