Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Intímne priznanie Viktora Vinczeho: Takáto je pravda o jeho plodnosti!

Šokujúce priznanie Viktora Vinczeho o jeho plodnosti Zobraziť galériu (5)
Šokujúce priznanie Viktora Vinczeho o jeho plodnosti (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto chcelo poriadnu odvahu! Adela (37) a Viktor Vinczeoví (26) sa tento rok v júni stali manželmi. Otázka, kedy budú mať konečne deti, je u nich zjavne na dennom poriadku a aj preto sa zrejme známy moderátor rozhodol prehovoriť o tom, aká je v skutočnosti pravda. Vo svojom statuse verejne prezradil príčinu, prečo ešte s manželkou nesplodili potomka.

Adela Vinczeová prežíva spoločne so svojím manželom Viktorom jedno z najkrajších období života. K ich šťastiu im však predsa len niečo chýba – bábätko. Obaja preto musia pomaly na dennom poriadku zvedavej verejnosti odpovedať, kedy konečne budú mať deti.

Známy markizák už zrejme túto otázku viac nemohol počúvať, a preto sa rozhodol vyjsť s pravdou von a verejne prezradil, aká je v skutočnosti pravda. „Kedy budeme mať deti? Keď budem mať spermie! Už sa nechcem pozerať na to, ako sa mojej manželky dookola niekto pýta - kedy už?“ začal svoju šokujúcu spoveď na Facebooku Viktor.

Moderátor ďalej veľmi emotívne opísal to, že nechápe, prečo by táto otázka mala byť smerovaná len na ženu. Problém s plodnosťou má totiž on! „Problém otehotnieť pritom nie je ženský problém. Je to problém párov. A stále častejšie ho treba riešiť na strane muža. Toto je aj náš prípad,“ otvorene priznal s tým, že počet jeho spermií sa blíži dokonca až k hranici neplodnosti.

Vincze v závere svojho príspevku jasne všetkým odkázal, že ak sa ešte predsa len nájde niekto, koho bude takáto informácia zaujímať, tak by si mal spomenúť práve na tento príbeh. „Zvážte, či by nebolo lepšie sa už nepýtať, najlepšie ani žien, ani mužov. Možno sa opýtajte seba, že ak sa to netýka vás, či sa to raz nebude týkať vašich detí,“ citlivo uzavrel moderátor.

Viac sa dozviete v jeho statuse.

Viac o téme: Adela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu