Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zamotaný milostný štvoruholník v slovenskom šoubiznise: Skrúcaný a Král si nevedia prísť na meno!

Štefan Skrúcaný a Stano Král Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný a Stano Král (Zdroj: TASR/TV JOJ)

BRATISLAVA - Kedysi nerozlučná dvojka, dnes sa radšej jeden druhému vyhnú. Konflikt, ktorý vznikol medzi niekdajšími priateľmi Štefanom Skrúcaným (57) a Stanom Králom (57), trvá už viac než dlhých 30 rokov, počas ktorých sa bývalí kolegovia a priatelia snažia stretávať čo najmenej. Aj v tomto prípade môže za všetko staré známe porekadlo - za všetkým hľadaj ženu.

A nielen jednu. Kamaráti sa totiž rozhašterili rovno pre dve bývalé manželky Štefana Skrúcaného. Markizácka Smotánka nedávno divákom pripomenula, že so Zuzanou Tlučkovou nemal vzťah len aktuálny partner Eriky Judínyovej. Ešte počas štúdia na VŠMU si herečka začala so Stanom Králom.

A pri pátraní po tomto vzťahu sme odhalili milostný pletenec z čias minulých. V hereckých kruhoch sa hovorí, že išlo len o bežnú študentskú lásku, ktorá nemala príliš dlhé trvanie a v tom čase ani nezasiahla do priateľstva dvoch mužov. Zvrat ale nastal v čase, keď Skrúcaný a Král rozbiehali čoraz populárnejšiu Fujarovú šou. Štefan bol už v tom čase ženatý s Darinou Wolfovou, ktorá však padla do oka aj jeho kamarátovi a kolegovi. 

„Stano stále tvrdí, že s Darinou si začal až vtedy, keď jej manželstvo so Štefanom krachovalo. Navyše on mal mať v tom čase už zálusk na niekoho iného. Hovorilo sa o Zuzke Tlučkovej, ktorá sa neskôr angažovala aj v jeho rozvode,“ dozvedeli sme sa od zdroja. Zradu od Krála však Skrúcaný prehltnúť nedokázal.

Celá kauza napokon skončila tým, že dvojica v zložení Král & Skrúcaný sa prestala stretávať nielen v súkromí, ale zbohom dala aj spoločným pracovným projektom.

Hoci od celého rozkolu uplynulo už viac než 30 rokov, ani jeden z mužov spoločnosť toho druhého zámerne nevyhľadáva. A hoci sa pri ich náhodných stretnutiach nikdy nevyskytujú žiadne škandály, ich nerozlučnosť upadla do zabudnutia. Páni sa vzájomne rešpektujú, no priateľmi by ich bolo možné nazvať len ťažko. 

Viac o téme: Štefan SkrúcanýStano KrálZuzana Tlučková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu