Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Český herec Marek Vašut bol online: Prezradil, prečo nemá deti, aj to, že má hviezdne maniere!

Marek Vašut Zobraziť galériu (10)
Marek Vašut (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V pondelok k nám do redakcie prišiel na online rozhovor Marek Vašut, ktorý predstavil očakávanú českú komédiu Špindl. Sympatický český herec odpovedal na všetky vaše zvedavé otázky. Prezradil, prečo nemá deti, aj to, že má hviezdne maniere!

Spoločne s prvým zimným dňom vstúpi do slovenských kín horská zimná komédia Špindl. Tri sestry v nej vyrážajú do hôr, do zasneženého Špindlerovho mlyna, aby si užili dámsku jazdu. A podľa všetkého to bude poriadna jazda v pravom zmysle slova. „Natáčanie bolo jedno z najzábavnejších v mojom živote. Scenár filmu je tak vtipný, že ma okamžite dostal a ani mi nevadilo, že som musel behať úplne nahý v mraze. Snáď to nakoniec diváci a hlavne diváčky ocenia," povedal herec David Gránský, ktorý si vo filme zahrá jednu z hlavných postáv. 

Český herec Marek Vašut
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: bonton film)

Máme sa teda rozhodne na čo tešiť. České komédie z prostredia zimy na horách dlhoročne patria medzi najväčšie filmové hity a práve na tento úspech chce nadviazať aj Špindl, čím by sa mohol pridať k takým evergreenom, ako sú S tebou ma baví svet, Sněženky a machři, Snowboarďáci alebo nedávna Padesátka.

Úlohu svahového playboya si vo filme zahrá charizmatický Marek Vašut, ktorý sa pri príležitosti jeho uvedenia do kín zastavil aj v redakcii Topky.sk, aby ste ho vy, naši čitatelia, mohli vyspovedať. Prečítajte si, čo prezradil.

Marek Vašut si vo filme strihne úlohu playboya z lyžiarskeho svahu.
Zobraziť galériu (10)
Marek Vašut si vo filme strihne úlohu playboya z lyžiarskeho svahu.  (Zdroj: bonton film)

Viac o téme: Marek Vašut
Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

04.12.2017 11:04 - otázka od Rudo
Ako spomínate na herca Ferdinanda Krutu, ktory hral aj vo filme Pesti ve tme?
Veľmi rád a poviem Vám jednu zaujímavosť. Jeho otec bol za Prvej republiky kriminalistom, ktorý pracoval pod kriminálnym radcom, ktorý bol predobrazom Rady Vacátka zo seriálu Hříšní lidé města pražského a už vtedy malému Ferdovi vraj vravel: "Ferdásku, ak ukradneš dvadsať korún, budem Ťa musieť zatvoriť až budeš čierny, ale ak ukradneš 20 miliónov, budem s Tebou jednať v rukavičkách." Takže ako vidíte, od dôb Prvej republiky sa toho veľa nezmenilo... Toto bola moja posledná odpoveď vážení "topkári". Chcel by som sa Vám všetkým veľmi pekne poďakovať za fajn otázky a takú hŕbu pochvál, ktoré som si dnes prečítal som nezažil už dlhé roky. Naozaj všetkým veľmi ďakujem a prajem všetko dobré pohodové sviatky a ten najúspešnejší nový rok. Uvidíme sa v kine na ŠPINDLI :-) SKOL
04.12.2017 10:58 - otázka od Martin
Zdravim Pan Marek.Ja ani nemam konretnu otazku.Skor bol mojim snom sa pochvalit,ze som prehodil par viet s legendou.Inak moj best film s Vami bol Pästi v tme. Prajem vsetko dobre a hlavne zdravie.Pretoze zdravie je asi to najcennejsie co mame.Rodina a dobrí priatelia tiez.Takze pohoda,klidek a tabacek
Máte úplnú pravdu. Aj ja Vám prajem všetko dobre!
04.12.2017 10:57 - otázka od nika
Dobrý deň p. Vašut, viete variť??? a ktoré jedlo máte najradšej - resp. kuchyňu??
Vôbec :-) :-) :-)
04.12.2017 10:57 - otázka od vlasta
Dobrý deň p. Vašut, párkrát som vás počula hovoriť v telke aj po slovensky... celkom slušné na českého herca ... čítate aj nejakých slovenských autorov?
Áno, k mojej hanbe sa musím priznať, že v poslednej dobe ich veľa nebolo. Čítal som Mňačka, Hečka a slovenských básnikov Hviezdoslava, Štúrovcov.
04.12.2017 10:55 - otázka od Simona
Zdravím Marek, zbožňujem Vás ako herca a najmä keď hráte negatívne postavy, tam ste väčšinou aleže brutálne dobrý. Sekne Vám to. Prajem všetko dobré a krásne sviatky.
Aj Vám veľmi pekne ďakujem. Pekné Vianoce a šťastný Nový rok.
04.12.2017 10:55 - otázka od Igor
Prajem dobrý deň p.Vašut.Želám Vám aby ste natočili ešte veľa kvalitných filmov a šírili aj naďalej dobrú náladu svojimi famóznymi hereckými výkonmi.Už teraz ste legenda československého a nielen českého filmu.Všetko dobre dovidenia.
Ďakujem veľmi pekne za takúto pochvalu. Veľmi si to vážim. Majte sa fajn.
04.12.2017 10:54 - otázka od Gabriela
Dobrý deň, ako najradšej relaxujete? Ktoré športy máte rád? Želám Vám krásne sviatky a všetko dobré v roku 2018, hlavne pevné zdravie a veľa zaujímavých príležitostí.
Ďakujem, vid moje odpovede vyššie.
04.12.2017 10:53 - otázka od Jozef
Zdravím majstre. Chcem sa spýtať, ako ste sa dostal k roli "grázla" vo filme láska z pasáže s Lukášom Vaculíkom? je to moj oblubený film
Obvyklým castingom. Napokon si z niekoľkých hercov režisér Soukup vybral mňa. Také jednoduché to bolo.
04.12.2017 10:52 - otázka od Inka
Dobrý deň, priznávam, že ste neboli môj obľúbený herec, keď ste boli mladší. Ale v ostatnom čase sa na niektorých vašich postavách bavím a páčia sa mi. Asi platí - čím starší, tým lepší a nechcem pritom poukazovať na vek, lebo z môjho pohľadu ste v najlepších rokoch. Držím moc palce, aby ste dostávali už len zaujímavé role. Patríte medzi kvalitu českého filmu. Ďakujem a želám všetko dobré.
Nenapísal by som to lepšie, ďakujem a zdravím :-)
04.12.2017 10:51 - otázka od valery
Pekný deň p. Vašut, prosím Vás, poraďte mi, ako ste dokázali "poraziť" depresiu, ja s ňou bojujem ale cítim sa hrozne....ako keby som to nebola ja. Lieky ma úplne odrovnávajú . Veľmi vám ďakujem za odpoveď a prajem všetko dobré. Valery
Nie všetky lieky každému vyhovujú. Viem, o čom hovoríte, je potrebné s pomocou odborníka nájsť pre Vás tie pravé. Nevzdávajte to, je to zložité, ale stojí to za to. Veľa síl a trpezlivosti.
04.12.2017 10:50 - otázka od Milos
Ahoj Marek.Velmi si sa mi pacil v ulohe detektiva , Martin Tomsa.Celkom dobre pribehy.Nedockame sa niecoho podobneho.Prajem vsetko dobre.
Obávam sa, že nie, ale ktovie, zázraky sa dejú.
04.12.2017 10:49 - otázka od dominika
pekný deň plánujete v budúcnosti hrať aj v nejakých slovenských filmoch ? inak úžasný, charizmatický, povedala by som najlepší herec v Čechách vôbec :)
Rád by som, ak môžete, zariaďte mi to :-) a veľká vďaka za Vašu chválu. Ďakujem.
04.12.2017 10:48 - otázka od Soha
Aké je Vaše najobľúbenejšie jedlo? A čo ste mali na raňajky? Nech sa darí.
Aglio olio peperoncino
04.12.2017 10:47 - otázka od Peter
Rád by som sa spýtal Marka Vašuta, či má slovenských predkov, lebo hovorí celkom slušne po slovensky.
Nie, z maminej strany vôbec, ale z otcovej strany sa to blíži, lebo pochádza z Valašskej Prostrednej Bečvy, čo je kúsok od slovenských hraníc.
04.12.2017 10:45 - otázka od Fibi
Pozdravujem, pre mňa ste dokonalý bonviván. Čo by ste vo Vašom doterajšom živote považovali za najväčší pôžitok, či zážitok, prípadne, či máte ešte nejaký nesplnený. Ďakujem. PS: Nech sa Vám darí. ;-)
Po prvé ženy, pa druhé ženy a po tretie ženy!!! :-) :-) :-)
04.12.2017 10:44 - otázka od jarino
Dobrý pán Mareček a s kým teraz randíte? By ste dáku šikovnú slovenečku nechceli ?
Slovensky sú skvelé ženy, nebránil by som sa...
04.12.2017 10:43 - otázka od Lucia
Máte nejakú veselú príhodu z natáčania, na ktorú rád spomínate?
V mojej scéne v komédii ŠPINDL na lyžiarskom svahu balím herečku, ktorá sa v civile volá Klausová a jedná z hlavných predstaviteliek Anička Polívková upadne a zrazí nás k nohám hádajte koho, minulého prezidenta ČR, Václava Klausa. Vtipné by bolo, ak by tá herečka Klausová bola jeho dcéra, ale nie je :-) :-) :-)
04.12.2017 10:40 - otázka od JaroslavVasil
Pán Vašut, srdečne Vás pozdravujem....viem o nej a počul som Vašu krásnu spisovnú slovenčinu (bez českého prízvuku)...čo by bolo treba robiť ( hlavne s mladými Čechmi),aby nemali toľko starostí so slovenčinou..."hlavne v Praze je to strašný, musí se jim dost tlumočit". Veď ste vzor,keď sa chce ,tak to ide. Všetko dobre Vám prajem. Jaroslav Vasil z Bratislavy
Milý Jaroslav, súčasní mladí ľudia to nemajú také jednoduché, ako som to mal ja. Nezabúdajte, prosím, že v čase mojej mladosti boli všetky média dvojjazyčné, takže kto chcel, naučil sa slovensky celkom jednoducho a ďakujem za pochvalu. Zdravím.
04.12.2017 10:38 - otázka od peter
Pan Roden ďakujeme že náš tešíte vo filmoch.
Paľko, aj ja Tebe ďakujem :-)
04.12.2017 10:38 - otázka od dominika
Jednoznačne najlepší a najsympatickejší český herec vôbec a tp si dovolím tvrdiť aj keď mám len 23 rokov :) Každá rola skvelá .Ste vtipný ,charizmatický a sympatický prajem všetko dobré a veľa ďalších úspešných filmov. :-)
Vážená Dominika, keby som bol o 10 rokov mladší, požiadal by som Vás o Vaše telefónne číslo, ale teraz Vám iba úprimne poďakujem za kompliment. Majte sa fajn.
04.12.2017 10:36 - otázka od Ján
Dobrý deň, koho budete voliť za prezidenta ČR? :)
Ešte neviem. Je priskoro.
04.12.2017 10:35 - otázka od Vlnka
Pan Vašut, ste skvelý herec, veľmi rada Vás pozerám a prajem všetko dobré do budúcnosti.
Ďakujem, všetko dobré aj Vám.
04.12.2017 10:35 - otázka od Mária
Dobrý deň, ste jeden vynikajúci herec a mám veľmi rada filmy, v ktorých hráte, aj keď niektoré sú náročné. Prajem Vám ešte veľa zdravia a síl a pohodové Vianoce.
Ďakujem, všetko dobré aj Vám.
04.12.2017 10:34 - otázka od Marek
Dobrý deň pán Vašut, ste môj obľúbený český herec a máte super hlas. Ako s odstupom času spomínate na úlohu Tommyho Angela v hre Mafia? :)
Ďakujem, na to som už odpovedal v predošlej odpovedi.
04.12.2017 10:34 - otázka od vlasto
Mate obrovskú charizmu ste sympaťak ale občas sa tvárite trochu nafúkane prečo?
Aj muži majú svoje dni ...
04.12.2017 10:33 - otázka od Martin
Zdravim Marek poznam Vas z mnohych dobrych filmov, rad si ich pozeram znova a znova. Ktore ulohy sa Vam hraju lepsie kladny alebo zaporny hrdinovia??
Skôr záleží na tom, ako je tá či ona postava napísaná, potom je jedno, či je záporná alebo kladná.
04.12.2017 10:32 - otázka od Tomáš
Zdravím. Ako si spomínate na Tommyho Angela ? Šli by ste znova do takéhoto projektu ? Prajem veľa úspechov :)
Rád. Išiel, ale myslím, že tak dobrú Mafiu už nikto nikdy neurobí.
04.12.2017 10:31 - otázka od Stano
Dobry den prajem , zaujmalo by ma ake mate auto , popripade auta ? :)
Autá ma nezaujímajú, milujem jazdu na koni. Môj plnokrvník sa volá Karel. Nežartujem, fakt, Karel. A ako hovoria Arabi, najkrajší pohľad na svet je z konského chrbta.
04.12.2017 10:30 - otázka od Adriana
Klasicka stara ceska herecka skola, super, zelam pekny den.
Ďakujem, ste milá, aj Vám pekný deň, Adriana.
04.12.2017 10:29 - otázka od LuciaB
Chcem Vám popriať pekný deň a dobrý život. Ja si váš hlas pamatám z dabingu, nadaboval ste Robina Hooda a milovala som ten hlas. Netúžil ste sa oženiť a mať deti?
Robin Hood ich tiež nemal :-) Pozdravujem.
04.12.2017 10:28 - otázka od Jan
Zdravím. Ako to zvládate bez Kameňáku a modrej vodičky? ...Ale nie...len všetko dobré prajem. Ešte nás potešte veľa veselými postavami. J.
Ďakujem za prianie.
04.12.2017 10:28 - otázka od GABRIELA
Dobrý deň, na akých projektoch momentálne pracujete?
Pred Vianocami príde do kín nová česká zimná komédia ŠPINDL, kde hrám menšiu rolu. Všetkých Vás pozývam do kina na skvelú zábavu :-) Na budúci rok budem natáčať už 15. sériu relácie "Cesty k úspechu", v ktorej mapujem úspešných českých a moravských podnikateľov.
04.12.2017 10:25 - otázka od nairo
prečo sa voláte Marek Vašut??
Lebo sa nevolám Nairo
04.12.2017 10:24 - otázka od Nina
Dobry den Prajem vam vela vsetko len to najfamoznejsie pretoze ste Pan herec a vsetko co si len vase dobre strdiecko bude priat. pekny den.
Ďakujem, to isté prajem aj ja Vám :-)
04.12.2017 10:24 - otázka od Dalibor
Dobrý deň. Ja budem mať trochu inú otázku. Pamätám že ste hrali aj v kamenaku. Chcel by som vedieť info či bude aj 6 diel. Ďakujem za odpoveď.
Nemám tušenie.
04.12.2017 10:23 - otázka od Veronika
Dobrý deň, ktorá herecká úloha bola pre Vás najťažšia? Ďakujem za odpoveď :)
Pěsti v tmě
04.12.2017 10:22 - otázka od David
Zdravím Marek,s ktorou slovenskou herečkou sa vam hralo najlepšie?
S Ivetou Blanarovičovou v muzikále Mata Hari
04.12.2017 10:16 - otázka od Igor
Mám už cez 50 tak ti budem tikať. Vo filmoch to vyzerá, že víno máš skutočne rád, akú odrodu preferuješ ? Ak to bol len herecký výkon, tak to bolo dobre zahrané :)
Ďakujem, veltlínske zelené.
04.12.2017 10:10 - otázka od Andrea
Zdravím Marek,ste jeden z najlepších českých hercov,veľký sympaťák:-)...prajem Krásne Vianoce
Ďakujem, aj ja Vám :-)
04.12.2017 10:08 - otázka od Jozef
Dobrý deň pán Vašut, Chcem sa spýtať, čo je pre Vás najlepší relax a ako rád trávite voľný čas, čo by ste odporučil ľuďom, ako recept na spokojný život ?
Recept na spokojný život nemám, ale pre mňa je najlepší relax jazda na koni, lyžovačka alebo plachetnica.
04.12.2017 10:07 - otázka od Diana
Ja si nepamatam, ze by som niekedy pocula, ze by ste tvorili par s nejakou zenou... ako to teda mate?
Úplne normálne, akurát Vy nemáte relevantné informácie, a to preto, že ja si strážim svoje súkromie.
04.12.2017 10:06 - otázka od Anka
Dobry den, mali ste niekdy vztah s nejakou znamou zenou?
Áno :-)
04.12.2017 10:06 - otázka od Mira
Zdravím, vy ste idolom mnohých žien. Aké ženy sa vám páčia?
Tie, ktoré sa nesnažia byť mužmi.
04.12.2017 10:05 - otázka od Petra
Prepacte, ale vy sa mi zdate velmi arogantny. Aky ste v sukromi? Viete mi opravit tento nazor?
Ani nechcem, na diaľku to nejde. Museli by sme sa stretnúť osobne :-)
04.12.2017 10:04 - otázka od Stefan
Nazdar Marek, otázku na teba nemám, lebo už bolo zodpovedáné dost a hluposti sa ta pýtat nebudem,.obdivujem ta ako herca , viem že si mal v živote aj velmi perné chvíle a prekonal si ich,. mám rád filmy kde hraješ, a si chlap na správnom mieste,. držím ti palce vo filmovom biznise a aj v sukromnom živote,.si skrátka jednotka :) čav.
Ďakujem, Štefan :-)
04.12.2017 10:04 - otázka od Stefan
Nazdar Marek,
Nazdar
04.12.2017 10:03 - otázka od Sofie
Dobrý deň, patríte k veľkým českým hereckým hviezdam. Máte nejaké hviezdne maniere?
Určite áno, ale snažím sa ich poctivo eliminovať :-)
04.12.2017 10:03 - otázka od Euka
Dobry den, ja by som snad len chcela povedat, ze patrite k jednym z mojich najoblubenejsich ceskych hercov spolu s panom Bartoskom. Ste skvely a myslim, ze aj velmi oblubeny u slovenskeho divaka. Prajem Vam este vela uspesnych roli a krasne sviatky. Moja otazka pre Vas:Ako budete Vy travit Vianoce, tesite sa na nich? :) Krasny den:)
Budem sa snažiť, aby boli čo najmenej konzumné a čo najviac duchovné. Prajem aj Vám Veselé Vianoce :-)
04.12.2017 10:01 - otázka od Corgoň
Ahoj Marek, veríš oficiálnej verzii 9/11?
Nie
04.12.2017 10:01 - otázka od Laura
Taký pekný chlap, nie je škoda, že ste neposunuli váš gén ďalej? Neľutujete, že nemáte deti? Všetko dobré prajem!
Neľutujem, nie je to nič originálne nemať potomkov. Predo mnou to urobilo miliónov mníchov, dobrodruhov a iných chlapov, ktorým sa jednoducho nezadarilo a svet určite kvôli tomu o nič neprišiel. Každopádne ďakujem za kompliment :-)
04.12.2017 09:58 - otázka od eminka
Marek, mna by zaujimalo, ktory z filmov, kde ste doteraz hrali, je vas najoblubenejsi :)
Pěsti ve tmě
04.12.2017 09:57 - otázka od Hox
Dobrý deň pán Vašut, mňa by zaujímalo teda či uvidíme aj Vašu pýchu v medzi noží keďže údajne budete behať vo filme nahý... PS - nie som bukvica.
Máte mylné informácie.
04.12.2017 09:57 - otázka od Rudo
Zdravím, poznáte Hornú Nitru? Napríklad mesto Prievidza, Nováky...?
Bohužial nie.
04.12.2017 09:56 - otázka od Lidva
Marku, pldle mne ses pjaknej klucina.. A hodne se mi libi tva tvorba, ses brutalnej herec.. A libi se mi i tvuj voblicej Packo
Ďakujem.
04.12.2017 09:56 - otázka od aja
Dobrý deň Marek,nedávno sa mi o vás snívalo, bol to taký veľmi milý "živý" sen.Všetko dobré! Pozdravujem z ďaleka :-)
Mila Aja, aj ja som si to užíval. Ďakujem :-)
04.12.2017 09:55 - otázka od Veronika
Dobrý deň,ako budete tráviť sviatky?pozerávate aj Vianočné programy v telke?
Budem sa snažiť nepozerať na telku, čo najmenej internetu, ignorovať všadeprítomný buldozér reklám a viac chodiť do prírody.
04.12.2017 09:54 - otázka od Gregor Krč
Marku, proc skryvas svuj voblicej? Kdyz si mezi lidma?
Akým spôsobom? Že nosím slnečné okuliare? To nie je burka.
04.12.2017 09:50 - otázka od pani Hanka
Dobry den, ste vyborny herec. Velmi sa mi pacila komedie Roman pro zeny, kde ste hrali. Ako som si vsimla, v dnesnej dobe vela hercov ceskych spolupracuje so slovenskymi hercami, ale cim to je, ze akosi sa mi zdaju ceske filmy lepsie? Teda ze obsahuju viac humoru a maju viac akoby iskry? :) Dufam, ze este budu reziseri tvorit filmy ceskoslovenske ...s roznymi hercami... :)
Ďakujem za všetkých filmových tvorcov za túto pochvalu.
04.12.2017 09:49 - otázka od Milan
Ktorú časť Vysokých Tatier najradšej navštevujete ?
Pretože som vášnivý lyžiar, tak predovšetkým lyžiarske rezorty.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu