Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Beňová a Flašík opäť spolu?! Po nežnom hrkútaní a spoločnom tanci... Máme sa radi, tvrdí Monika

Monika Beňová a Fedor Flašík si takto hrkútali a smiali sa na Glváčovej párty. Zobraziť galériu (7)
Monika Beňová a Fedor Flašík si takto hrkútali a smiali sa na Glváčovej párty. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA – Šokovali mnohých! Koncom minulého roka sa na verejnosť dostala správa o rozchode europoslankyne Moniky Flašíkovej-Beňovej (49) a podnikateľa Fedora Flašíka (59). Začiatkom apríla tohto roka k ukončeniu manželstva prišlo aj oficiálne. Dokonca si politička zmenila aj priezvisko na Beňová. V pondelok večer sa však po dlhej dobe obaja objavili na veľkolepej narodeninovej oslave krajského šéfa Smeru a podpredsedu parlamentu Martina Glváča, o čom sme vás už informovali. Na prekvapenie mnohých vyzerali, akoby to medzi nimi opäť iskrilo - nechýbal spoločný tanec či nežné hrkútanie pri stole a smiech. Čo na to hovorí Monika? Sú opäť spolu?

V Bratislave sa v pondelok večer konala veľkolepá oslava 50-tky krajského šéfa Smeru a podpredsedu parlamentu Martina Glváča, ktorý oslávil životné jubileum tak, ako sa patrí. Na jeho párty prišlo vyše 150 hostí, medzi ktorými nechýbali politici a dokonca sa prvýkrát na verejnosti od rozvodu spolu ukázali bok po boku aj exmanželia Monika Beňová a Fedor Flašík.

Tí si hrkútali ako v časoch, keď sa ľúbili. Aspoň tak to vyzerá na fotografiách zo spomínanej akcie. Okrem spoločnej debaty nechýbali ani vzájomné dotyky, či spoločný tanec, ktorý obaja vraj venovali svojmu dlhoročnému kamarátovi k jeho sviatku.

Na základe týchto fotiek, ktoré zrejme nemali uzrieť svetlo sveta, sme zisťovali, ako to teda medzi nimi je. „Viete čo, bolo to úplne normálne, bolo to zo srandy, ako kamaráti, netreba za tým nič hľadať,“ povedala topkám Beňová, ktorá tvrdí, že aj naďalej po rozvode má s Fedorom dobré vzťahy. A nie je za tým vraj nič viac.

 „Áno máme dobré vzťahy, my sme sa aj rozchádzali s tým,  že máme dobré vzťahy. Ja skôr nechápem, že keď sa ľudia rozídu, prečo sa začnú nenávidieť, veď prežili spolu kus života, takže naozaj, my máme spolu veľmi dobré vzťahy stále,“ uviedla všetko na pravú mieru politička a na záver dodala: „Ja som tam bola hodinu. Keď som tam prišla, Fedor tam už dávno bol. Išli sme si spolu normálne zatancovať a netreba z toho robiť žiadne senzácie, pretože ani jednému z nás to nebude príjemné.  Máme sa normálne radi, keďže sme spolu boli 20 rokov. Dobre spolu vychádzame. Videli sme sa po 3 mesiacoch teraz, pokecali sme si spolu fajn, ja som odišla a Fedor tam ostal.“ Ako sa zdá, Beňová a Flašík sú dôkazom toho, že aj po rozvode môžu partneri naozaj ostať dobrými kamarátmi.

Viac o téme: Monika BeňováFedor Flašík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu