Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stratený superstarista Robo Mikla sa vracia na obrazovky: Neuveríte, kde ho uvidíte

Robo Mikla Zobraziť galériu (5)
Robo Mikla

BRATISLAVA - Opäť ho uvidíme na obrazovkách! Uplynulo už neuveriteľných 13 rokov, odkedy sa Robo Mikla (37) zúčastnil prvej série šou Slovensko hľadá Superstar. Hoci si kontroverzný spevák počas svojho vystupovania získal množstvo fanúšikov, jeho účinkovanie v súťaži i život po jej skončení sprevádzalo zopár poriadnych škandálov. Neskôr sa hudobník stiahol do úzadia a... Takto to s ním vyzerá teraz!

Minulý týždeň malo niekoľko ľudí možnosť vidieť herca Tomáša Maštalíra v nečakanej spoločnosti. Po jeho boku sa objavil práve Robo Mikla, o ktorom už nejaký ten čas nebolo vôbec počuť. Momentálne sa však zdá, že spevák sa návratu na televízne obrazovky vôbec nebráni.

S Maštalírom sa totiž stretol na pľaci pri príležitosti nakrúcania nového jojkárskeho seriálu Semafor a obaja páni si dopriali aj krátke spoločné posedenie. Ako sme sa dozvedeli z televízie, Tomáš niekdajšieho superstaristu pozná a zo stretnutia bol príjemne prekvapený.

Robo Mikla si strihne epizódnu rolu v jojkárskom seriáli Semafor.
Zobraziť galériu (5)
Robo Mikla si strihne epizódnu rolu v jojkárskom seriáli Semafor.  (Zdroj: TV JOJ)

„Robo mal dva obrazy, nakrúcal cca 3 hodiny spolu s ďalšími komparzistami. Mikla hral robotníka, preto mal na sebe montérky. A na pľaci musel aj spievať, keďže obraz, ktorý nakrúcali, bol vlastne firemné motivačné video, ktoré s nimi natáčal eventový manažér Miro - Tomáš Maštalír, ktorý v Semafore stvárňuje jednu z hlavných úloh,“ dozvedeli sme sa od PR manažérky Kataríny Noskovej.

Zo záberov je zrejmé, že vysmiatemu spevákovi sa nakrúcanie pozdávalo. Pred rokom sa dokonca na pár minút objavil aj v speváckej relácii, a tak nie je vylúčené, že sa chopí i ďalších príležitostí na zviditeľnenie, ktoré sa mu naskytnú. Po tom, ako zatočil so svojimi neresťami, sa mu evidentne žije dobre. Alkoholu sa údajne nechytil už viac ako päť rokov a aj naďalej sa venuje spevu pri koncertovaní so svojou kapelou. A ako sa mu bude dariť v úlohe herca, uvidíme už onedlho na obrazovkách Tv Joj. 

Viac o téme: Tomáš MaštalírRobo MiklaSemafor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu