Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Neuveriteľný úspech Slovákov v zahraničí: Vyhrali maďarský X Factor!

Slováci vyhrali zahraničný X Factor Zobraziť galériu (13)
Slováci vyhrali zahraničný X Factor (Zdroj: rtl.hu)

BUDAPEŠŤ - Obrovská radosť z úspechu! Spevácka dvojica Ricco (30) a Claudia (40) svoj neskutočný talent predviedli už v roku 2014, kedy sa na našich obrazovkách objavil historicky prvý Česko Slovenský X Factor. A hoci tam sa prebojovali „len“ na striebornú priečku, u našich maďarských susedov valcovali tak, že veľkolepú súťaž napokon vyhrali. Výkon korunovaných víťazov si môžete vychutnať aj u nás na Topkách!

Počas sobotného večera sa v Maďarsku uskutočnilo veľkolepé finále obľúbenej šou X Factor. Do súťaže sa prebojovalo množstvo nadaných spevákov, medzi ktorými niekoľko týždňov hviezdili aj známe slovenské mená – Ricco a Claudia.

Video: Pozrite si finálové vystúpenie Ricca a Claudie

Ricco a Claudia X Factor vystúpenie

Vďaka svojim parádnym výkonom sa naše talentované duo dostalo až do samotného finálneho rozstrelu s ďalšou súťažnou dvojicou. Ojedinelých spevákov priamo na pódiu po celý čas podporoval aj ich mentor, ktorý napätie v sále prežíval tak silno, akoby súťažil aj on. A oplatilo sa!

Korunovanými kráľmi grandióznej šou sa totiž stali práve Ricco s Claudiou, ktorí po vyhlásení výsledkov nedokázali skryť radosť a obrovské nadšenie. Z ich medzinárodného úspechu sa tešíme aj my a víťazom gratulujeme!

Video: Vyhlásenie výsledkov finálového večera X Factoru

Ricco a Claudia X Factor

Viac o téme: X FactorRicco a Claudia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu