Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pár dní po šokujúcom rozchode v našom šoubiznise: Čo to má znamenať?!

Lucie Bílá a Radek Filipi Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá a Radek Filipi (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Dali sa znova dokopy?! Len nedávno sme vás na Topkách informovali o šokujúcom rozchode speváčky Lucie Bílej (51) s jej o 18 rokov mladším milencom Radkom. No hoci ich definitívne odlúčenie oficiálne potvrdila aj samotná speváčka, v týchto dňoch to vyzeralo tak, akoby si bývalí partneri našli k sebe cestu opäť.

Vzťah niekoľkonásobnej zlatej slávice Lucie Bílej a Radka Filipiho trval pol roka. No hoci dvojica žiarila šťastím a dokonca sa pošuškávalo aj o svadbe, speváčka sa rozhodla uprednostniť kariéru a s urasteným mladíkom sa pred pár dňami rozišla.


Ďalší prominentný rozchod: Známa speváčka opäť sama!


Ich vzájomná príťažlivosť však, zdá sa, až tak úplne nevyhasla. Bývalí milenci sa totiž bok po boku objavili v spoločnosti opäť. Radek jej robil garde na istej prominentnej akcii, na ktorej si strážil svoju kráľovnú doslova ako oko v hlave.

Urastený mladík si čas strávený v jej prítomnosti užíval plnými dúškami. Od Lucky sa ani len na chvíľu nepohol, venoval jej všetku svoju pozornosť a dokonca ju ako správny džentlmen po príchode do sály držal za ruku. Dala sa táto sympatická dvojica znova dokopy, alebo šlo skrátka len o krásne gestá zo strany mladého fitnesstrénera? Nuž, nechajme sa prekvapiť...  

Zdá sa, že príťažlivosť medzi Luckou Bílou a Radekom Filipim ešte ani len z ďaleka nevyprchala.
Zobraziť galériu (5)
Zdá sa, že príťažlivosť medzi Luckou Bílou a Radekom Filipim ešte ani len z ďaleka nevyprchala.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lucie BíláRadek Filipi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu