Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bývalá hviezda Jojky sa vracia na obrazovky: Zlanárila ju konkurenčná Markíza!

Bývalá hviezda Jojky Zobraziť galériu (7)
Bývalá hviezda Jojky (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Toto zrejme nik nečakal! Nedávno televízia Markíza rozšírila svoje rady o novú redaktorskú posilu. V najobľúbenejšej rannej relácii Teleráno môžu už niekoľko dní sledovať diváci niekdajšiu známu tvár. Ide o redaktora Valéra Ferka (32), ktorý v minulosti patril k najlepším spravodajským redaktor televízie Joj. Po rokoch mimo obrazoviek je späť!

Bývalý jojkár Valér Ferko patril dlhodobo k redaktorom relácie KRIMI. Po 6 rokoch sa s televíziou v lete 2012 musel však rozlúčiť. Jojka s rodákom z Košíc vtedy rozviazala pracovný pomer, čo Valér niesol pomerne ťažko. Odvtedy ho na obrazovkách diváci nevideli. Neskôr začal pracovať v rádiu a internetovej televízii a pred pár dňami sa k tomu pridal ďalší zaujímavý džob. A to rovno v televízii Markíza, čím sa pochválil na sociálnej sieti. Diváci ho tak už pár dní môžu sledovať v obľúbenej rannej šou Teleráno.

Zaujímalo nás, čo presne obnáša jeho práca a ako dlho je v Markíze. „Od 1. novembra pracujem v Televízii Markíza pre reláciu Teleráno ako moderátor dopravného servisu. Náplňou mojej práce je pripraviť, spracovať a podať našim divákom čo najaktuálnejšie informácie z ranných ciest,“ prezradil Topkám Valér, ktorý je s novými kolegami nadmieru spokojný. „Musím povedať, že som maximálne spokojný, vďačný a šťastný. Prijali ma skvele a vo všetkom mi pomohli. Je tu skutočne skvelá atmosféra a pracujem s absolútnymi profesionálmi, od ktorých sa môžem naučiť opäť nové a nové veci," odvetil Ferko, ktorý má teraz práce viac ako dosť. 

 

Valér Ferko sa stal moderátorom dopravného servisu v Teleráne.
Zobraziť galériu (7)
Valér Ferko sa stal moderátorom dopravného servisu v Teleráne.

Viac o téme: Valér Ferko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu