Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známe tváre na módnej šou Fera Mikloška: Kung-fu Babsy, Wisterová s OBROVSKÝMI perami a... Emma, ty si odkiaľ prišla?!

Babsy Heribanová, Vera Wisterová a Fero Mikloško Zobraziť galériu (8)
Babsy Heribanová, Vera Wisterová a Fero Mikloško (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Uznávaný návrhár Fero Mikloško (41) kraľuje našej módnej scéne už neuveriteľných 20 rokov. Nie je preto žiadnym prekvapením, že medzi jeho blízkymi priateľmi sa nachádza množstvo slovenských prominentov, ktorí si nikdy nenechajú ujsť prehliadky jeho najnovších luxusných kúskov. A inak tomu nebolo ani v pondelok večer.

To, čo Fero predviedol na móle, vyrazilo dych všetkým prítomným, medzi ktorými opäť nechýbali známe tváre nášho šoubiznisu. A keďže išlo o módnu šou, množstvo z nich popustilo uzdu svojej fantázii a na outfitoch sa poriadne vyjašili.

Za zmienku stojí speváčka Emma Drobná, ktorá sa na prehliadku dostavila v neprehliadnuteľných metalických čižmách nad koleno a svoj sci-fi look z neznámej galaxie doplnila čiernymi okuliarmi atypického tvaru a v konečnom dôsledku pôsobila, akoby si za Ferom odskočila z vesmírnej lode.

Emma Drobná
Zobraziť galériu (8)
Emma Drobná  (Zdroj: Vlado Anjel)

Výzorom jemne šokovala aj stylista Babsy Jagušák Heribanová. Mama trojmesačnej Izabelky svoje popôrodné krivky zahalila do zvláštneho modrého overalu. Ten však vrchnou časťou pripomínal skôr japonský úbor určený pre tréning bojového umenia a celkovo jej zvláštne zdeformoval postavu.

Babsy Jagušák Heribanová
Zobraziť galériu (8)
Babsy Jagušák Heribanová  (Zdroj: Vlado Anjel)

Moderátorka Vera Wisterová poňala outfit na prehliadku minimalisticky a rozhodne nič nepokazila. Kožené nohavice s čiernym rolákom oživila len zaujímavou kabelkou v tvare obrovských pier, ktorou pri pózovaní nahradila svoje vlastné. I tak však určite vyzerala lepšie, než väčšina našich playmate, ktoré sa priveľkej pusy na svojej tvári už tak ľahko nezbavia.  

Vera Wisterová
Zobraziť galériu (8)
Vera Wisterová  (Zdroj: Vlado Anjel)

Ak vás zaujíma, ako sa na prehliadku vyparádili ďalšie slovenské celebrity, nenechajte si ujsť Módne (s)hity z fashion show Fera Mikloška, ktoré u nás nájdete už čoskoro. 

Viac o téme: Vera WisterováEmma DrobnáBabsy Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu