Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neverný exmanžel moderátorky Mečiarovej: Milenku s dieťaťom vymenil za inú!

Milan Mečiar sa za milenku Štefániu našiel náhradu. Zobraziť galériu (7)
Milan Mečiar sa za milenku Štefániu našiel náhradu.

BRATISLAVA - Idylke je koniec! Podnikateľ Milan Mečiar (45) je verejnosti známy predovšetkým ako bývalý manžel niekdajšej markizáčky Martiny Mečiarovej (37). S tou sa v roku 2014 rozviedol po siedmich rokoch manželstva a nahradil ju sexicou Štefániou Jelynskou, ktorá je dokonca rodinnou príbuznou známej moderátorky. Po čase sa dokonca prevalila šokujúca správa, že s prsatou brunetkou mal biznismen udržiavať intímny vzťah ešte dva roky pred oficiálnym ukončením manželstva. Zdá sa však, že karma nakoniec predsa len zaúradovala.

Milan totiž podľa našich informácií už so Štefániou pár netvorí a vzťah neudržal ani spoločný potomok, 2,5 ročný synček Milanko. Mečiar si údajne za brunetku našiel náhradu. Jeho novou partnerkou má byť Viktória Hellerová (26) zo Šamorína, s ktorou sa vraj pozná už roky.

Štefániu a Martinu podnikateľ nahradil mladou mamičkou Viktóriou.
Zobraziť galériu (7)
Štefániu a Martinu podnikateľ nahradil mladou mamičkou Viktóriou.  (Zdroj: Instagram VH, Facebook VH, Facebook MM)

Atraktívna tmavovláska je matkou dvojročného syna Dávida, ktorého má s bývalým partnerom Petrom. Najzarážajúcejším prekvapením je fakt, že na podnikateľa sa mala Viktória nalepiť ani nie mesiac po tom, čo sa v auguste rozišla s otcom svojho dieťaťa.  

„V septembri už stihli s Mečiarom absolvovať spolu dovolenku do Barcelony a trávi čas v jeho dome spolu so synom, plus berie so sebou svoju mamu, ktorá hrá v jej živote dôležitú úlohu, keďže malý David s ňou od narodenia trávi veľa času, aby ona mohla pokračovať vo svojom životnom štýle a nemusela sa obmedzovať,“ tvrdí náš zdroj, ktorého slová potvrdzujú aj Hellerovej fotografie na sociálnej sieti.

Zdá sa, že dvojica je do seba zamilovaná až po uši. Viktória sa totiž neprestajne nachádza v Milanovom dome.
Zobraziť galériu (7)
Zdá sa, že dvojica je do seba zamilovaná až po uši. Viktória sa totiž neprestajne nachádza v Milanovom dome.  (Zdroj: Instagram VH, Facebook VH, Facebook MM)

„Zdá sa že luxus na Kolibe jej nestačil a presedlala do Repišťa,“ dozvedeli sme sa. A čuduj sa svete, snímky na Instagrame naozaj dokazujú, že Viktória sa už istý čas nachádza na mieste, kde býva aj podnikateľ. Ak by aj za všetko nehovorila udaná poloha „Repište“, skutočnosť, že dvojica tvorí pár, potvrdzujú spoločné zábery Milana a Viktórie či fotky s deťmi. 

Oslovili sme v tejto súvislosti samotnú Viktóriu, na našu správu však doposiaľ neodpovedala. 

Viac o téme: Martina MečiarováMilan Mečiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu