Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Luxusná párty našich celebrít: Verešovej zrecyklované šaty, zviazaná Kormúthová aj Bagárová s výstrihom až po...

Andrea Verešová, Kristína Kormúthová, Monika Bagárová Zobraziť galériu (32)
Andrea Verešová, Kristína Kormúthová, Monika Bagárová (Zdroj: fashion tv)

BRATISLAVA - Uplynulú sobotu sa v historických priestoroch Slovenskej Filharmónie konal už v poradí piaty benefičný galavečer Fashion Sparkling Charity Night. Na prestížnej udalosti nechýbali ani mnohé známe tváre. Medzi nimi modelka Andrea Verešová (37), ktorá počas večera priťahovala pohľady v zrecyklovaných šatách, moderátorka Kristína Kormúthová (30) upútala v zaujímavom zviazanom modele a česká speváčka Monika Bagárová (23) provokovala s výstrihom až po pupok.

Historické priestory budovy Slovenskej filharmónie ožili v sobotu výnimočnou udalosťou - pod záštitou módnej televízie Fashion TV, sa tam totiž konal už piaty ročník Fashion Sparkling Charity Night. Na prestížnom podujatí sa každoročne stretáva odborná medicínska elita, kultúrni, spoločenskí aktéri, ambasádori a biznismeni. A inak tomu nebolo ani tento raz. 

Medzi pozvanými bola aj modelka Andrea Verešová, ktorá zrejme s ohľadom na charitatívny rozmer akcie nezvolila nový model šiat, ale počas večera zahviezdila v zrecyklovanom kúsku. Oslnivú bielu róbu, ktorá pôsobí transparentným dojmom, totiž mala už začiatkom júla na filmovom festivale v Karlových Varoch.

Luxusná párty našich celebrít:
Zobraziť galériu (32)
 (Zdroj: fashion tv)

Pozornosť počas večera pútala aj moderátorka Kristína Kormúthová, ktorá zvolila tyrkysové šaty s výraznou čiernou aplikáciou po bokoch. Stuhové pásy po celej dĺžke postavy tak pôsobili dojmom, že je tmavovláska v módnom kúsku doslova zviazaná.

Luxusná párty našich celebrít:
Zobraziť galériu (32)
 (Zdroj: fashion tv)

A za spomenutie určite stojí aj speváčka Monika Bagárová, ktorá do spoločnosti prišla v bielych padavých šatách. Rafinovaný strih s vysokým rozparkom a výstrihom hlbokým až po pupok, spôsobil, že zo sympatickej Češky len málokto dokázal odtrhnúť zrak. Veď pozrite sami!

Luxusná párty našich celebrít:
Zobraziť galériu (32)
 (Zdroj: fashion tv)

Zámer dobročinného projektu sa napokon podarilo naplniť a počas večera sa vyzbieralo celých 37 200 eur, ktoré poputujú na účet Bielej pastelky. 

Našu redaktorku Alenu Kvasnicovú na prestížny galavečer obliekla módna návrhárka Daniela Kralevich. Viac z jej tvorby nájdete tu»

Vyhrajte exkluzívne modely z kolekcie Daniely Kralevich. Zapojte sa do súťaže!

Luxusná párty našich celebrít:
Zobraziť galériu (32)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Prečítajte si tiež: 

Fashion Sparkling Charity Night 2017: Andrea Verešová vás opäť ohúri, Dominika Navara Cibulková v róbe Valentino

Hviezdne páry na červenom koberci: Andrea Verešová v náručí manžela a ako sa obliekli ďalší prítomní páni?

Viac o téme: Andrea VerešováMonika BagárováKristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu