Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi slovenský herec odhodil zábrany aj oblečenie: Stačil len malý kúsok a... Ups!

Ján Slezák Zobraziť galériu (24)
Ján Slezák (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Uplynulý víkend sa vo vajnorskom stredisku kultúry konal štvrtý ročník šou, na ktorej sa stretli najlepší bodypaintery zo Slovenska i jeho okolia. Súčasťou prehliadky bol tento rok aj herec a spevák Ján Slezák (38), ktorý ukázal tematicky pomaľované telo a veru že sa bolo na čo pozerať!

Janko divákov celý večer sprevádzal v kostýme gréckeho boha a zamaskovaný bol tak dokonale, že naozaj vyzeral, akoby si práve len odskočil z Olympu. Jeho telo zahalené v kúsku tógy nechalo chladnú len máloktorú z diváčok, a ak aj Slezákovmu zjavu odolali, roztopili sa počas jeho fenomenálneho speváckeho vystúpenia z predstavenia Notre-Dame de Paris.

Nie nadarmo sa hovorí, že herec patrí medzi špičku na muzikálovej scéne na Slovensku i v Čechách. Charizmatický umelec svoju pieseň precítil každým kúsok a počas toho, ako rozhadzoval rukami sa zdalo, že stačí len kúsok a odhalí viac, než by zrejme chcel. Mini odev sa mu totiž zdvíhal až nebezpečne vysoko.

Janko Slezák sa počas svojho vystúpenia poriadne rozohnil.
Zobraziť galériu (24)
Janko Slezák sa počas svojho vystúpenia poriadne rozohnil.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Sexi slovenský herec odhodil
Zobraziť galériu (24)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Janko však zrejme žiadny problém s odhaľovaním tela nemá. Počas záverečnej klaňačky svoj kostým bez všetkého rozopol a spadol mu až pod zadok, vďaka čomu mali všetci prítomní možnosť obzrieť si jeho spodnú bielizeň a vypracované telo. Žiadna hanba sa však nekonala a Slezák si za svoj odvážny počin odniesol neutíchajúci búrlivý potlesk. No, treba uznať, že tento moment bol pre mnohých naozaj príjemným spetrením beztak výnimočného večera. 

Na prehliadke svoje diela predstavilo množstvo talentovaných umelcov.
Zobraziť galériu (24)
Na prehliadke svoje diela predstavilo množstvo talentovaných umelcov.  (Zdroj: Vlado Anjel)

 

Viac o téme: Erika BarkolováDominika RichterováJán Slezák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu