Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vulgárne nadávky a tvrdý boj: Na Markíze si všetci idú po krku!

Miša sa pustila do konfliktu s Maťom a vulgárne neskôr napadla aj Peťu. PR článok Zobraziť galériu (9)
Miša sa pustila do konfliktu s Maťom a vulgárne neskôr napadla aj Peťu.

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA - Na markizáckej Farme aktuálne panuje mimoriadne dusná atmosféra. Týždne pomaly plynú a veľké finále je stále bližšie. Niet preto divu, že vzťahy medzi súťažiacimi sú stále vypätejšie. Naposledy to však vyústilo do ostrého konfliktu a vulgárnych nadávok. Navyše sa prezradila taktika ich hry... Všetci si idú po krku!

Bujará oslava sviatku Patrónky Slovenska skončila na Farme ostrým konfliktom. Ten rozdúchala Miša, ktorá to pravdepodobne prehnala s alkoholom. Najprv sa pustila do Maťa a neskôr vulgárne napadla aj českú kolegyňu Peťu. „Po odchode Martina večer bol dosť zaujímavý, ľudia si vypili, tancovali, zabávali sa. Miška mala tiež vypité. Miša sa do mňa pustila, tak už mi pretiekol pohár, tak som vybuchol, povedal som jej, čo si o nej myslím,“ opísal situáciu Maťo. 

„Jeden večer pri stole sa to veľmi zhoršilo, padali aj sprosté slová na moju adresu a odvtedy to nie je zlé len medzi Miškou a Maťom, ale aj medzi mnou a Miškou, pretože som si vypočula vulgárne nadávky, niečo ako česká pí a podobne,“ opísala vyhrotené chvíle Peťa. Navyše sa pri voľbe druhej duelantky prezradila taktika, kto komu ide po krku. Týždne plynú a súťažiaci s vidinou rozprávkovej výhry idú do tvrdého boja. 

V skratke - po krku si idú doslova všetci. Ukázalo sa to hneď pri voľbe druhej duelantky, kedy si Dáša zobrala do duelu Ivanu. „Lebo Anička s Ivkou sú silná dvojka, tak si myslím, že rozbiť túto dvojku je rozumný krok, lebo tieto dve ženy pôjdu po nás všetkých, veď sme v hre, tak to je logické,“ vysvetlila svoje rozhodnutie Dáša. 

Ivana následne prezradila bojovú taktiku, ktorú má s mamou. Snažia sa rozbiť silné dvojice a jednou z nich je aj Dáša s Jožom. No Dáši sa napokon taktická voľba súperky do duelu stala osudnou - Ivana ju totiž porazila vo vedomostnej disciplíne aj v pílení dreva. 

„Som smutná a sklamaná. Myslela som, že sa budem tešiť domov, ale neteším sa a nechcem odtiaľto odísť preč. Neviem, čo bude prvá vec, čo urobím, keď prídem domov, nerozmýšľam nad domovom, nechcem tam ísť. Iné by bolo, keby som tam išla už ako jeden z finalistov. Išla som sem s nejakou misiou a nesplnila som ju. Beriem to ako moje zlyhanie,“ povedala po prehre Dáša. 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu