Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Lesbické »radovánky« herečky Kanócz: Vášnivé bozky so ženou!

Zuzana Kanócz si vymenila náruživé bozky so ženou. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kanócz si vymenila náruživé bozky so ženou. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Herečka Zuzana Kanócz (37) žije už niekoľko rokov v harmonickom vzťahu so svojím partnerom Jurajom Lojom (34), s ktorým spoločne vychovávajú aj dve deti. Krásne mamičkovské povinnosti však nie sú jediné, ktoré brunetku aktuálne zamestnávajú. Zuzka sa totiž teraz aktívne podieľa na výrobe jedného z najúspešnejších slovenských seriálov Za sklom 2. Neuveríte, na čo sa nechala nahovoriť!

Televízia JOJ v stredu večer uviedla pokračovanie mimoriadne obľúbeného seriálu Za sklom. Do napínavého deja druhej série sa dostali nové postavy, medzi ktorými azda najviac vyčnievala policajná vyšetrovateľka Hana. 

Tú stvárňuje známa umelkyňa Zuzana Kanócz, ktorá sa hneď v úvode postarala o vskutku prekvapivé momenty. Brunetka si totiž v snímke vymenila vášnivé bozky s týranou ženou, ktorú neskôr jej manžel chladnokrvne zabil priamo na ulici.

Herečka Zuzana Kanócz sa v úvode seriálu Za sklom 2 bozkávala so ženou.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Zuzana Kanócz sa v úvode seriálu Za sklom 2 bozkávala so ženou.  (Zdroj: TV JOJ)

Herečky sa tejto netradičnej úlohy zhostili naozaj dôveryhodne a len málokto by povedal, že iskrenie a náruživé vzplanutie medzi ženami nebolo reálne. Presvedčiť sa o tom môžete aj vy sami v priloženom videu pod článkom!

Kanócz lesbická scéna

Viac o téme: Za sklomZuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu