Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Daniela Hantuchová tak, ako ju Boh stvoril: Mnohé by nemali odvahu

Daniela Hantuchová Zobraziť galériu (6)
Daniela Hantuchová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V poslednej dobe je prirodzenosť celkom trendy. Hviezdy na sociálnych sieťach čoraz častejšie zverejňujú odvážne fotografie, na ktorých pózujú bez jedinej štipky mejkapu či príkras. Svoj naturálny vzhľad najnovšie predviedla aj sexi tenistka Daniela Hantuchová (34). Pozrite na ňu!

Bývalá tenisová hviezda Daniela Hantuchová sa môže pýšiť sexi zjavom aj po ukončení aktívnej športovej kariéry. Dokázala to napríklad i počas svojho účinkovania v nablýskanej šou Let´s Dance, v ktorej niekoľkokrát zmyselne pošteklila fantáziu svojich mužských priaznivcov.

Čo ale v prípade, ak sa táto obdivovaná plavovláska zbaví všetkých príkras a mejkapu? Nuž, názor si môžete vytvoriť aj vy sami! Stačí si totiž pozrieť jej najnovšie video na Instagrame, v ktorom sa fanúšikom prihovorila vo svojej absolútnej prirodzenosti - a teda tak, ako ju Pán Boh stvoril.

Daniela síce vyzerá bez nánosov líčidiel celkom inak, ako sme zvyknutí, no na druhej strane treba uznať, že jej to pristane aj v takejto naturálnej podobe. Veď pozrite!

Bývalá tenistka Daniela Hantuchová preferuje v súkromí prirodzenosť.
Zobraziť galériu (6)
Bývalá tenistka Daniela Hantuchová preferuje v súkromí prirodzenosť.  (Zdroj: Instagram D.H.)

Viac o téme: Daniela Hantuchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu