Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa komička bez mejkapu: Fíha, to je rozdiel!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (8)
Eva Evelyn Kramerová

BRATISLAVA – Pekná, ale... Posledných 9 týždňov si diváci mohli na Markíze vychutnávať tanečnú šou Let's Dance, kde tanečné umenie predvádzalo niekoľko známych osobností. Medzi nimi aj komička Eva Evelyn Kramerová (27). V trblietavých kostýmoch, s dokonalým účesom a mejkapom ohurovala mnohých nielen v sále, ale aj pri televíznych obrazovkách. Pred pár dňami sa ale zvečnila tak, ako ju videl iba málokto. A to bez mejkapu... Pozrite sa na jej pravú tvár!

Bez hanby! Komička Evelyn svojím zjavom nepatrí práve k vychudnutým, modelkovským typom žien. Napriek tomu si vtipom, šarmom a odvahou podmanila divákov. Vypadla až tesne pred bránami finále Let's Dance.

To, že jej odvaha naozaj nechýba, bolo vidieť aj na tanečnom parkete. Blondínka s kyprejšími tvarmi  sa totiž bez problémov obliekla do obtiahnutého kostýmu a ukázala divákom plný dekolt či odhalené stehienko. V trblietavých kostýmoch, s dokonalým účesom a mejkapom ohurovala mnohých nielen v sále, ale aj pri televíznych obrazovkách. 

Pred pár dňami sa však zvečnila tak, ako ju videl iba málokto. Na sociálnej sieti sa totiž ukázala bez nánosu líčidiel. Nie každá žena by mala odvahu verejne ukázať svoju tvár bez mejkapu. Evelyn sa však vôbec nehanbí. Aj napriek tomu, že nenamaľovaná pôsobí menej žensky a jej pleť vyzerá trochu mdlo a nežiari tak, ako keď sa upraví, je stále sama sebou. A to sa cení... Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu