Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda Markízy vytasila ženské zbrane: MEGAsexi vo výstrihu po pupok

Dominika Richterová Zobraziť galériu (5)
Dominika Richterová

BRATISLAVA - Tak o tejto žene toho ešte budeme počuť veľa. Dominika Richterová (26) je známa najmä vďaka účinkovaniu v seriáloch ZOO či Panelák, no úspechy žne najmä ako muzikálová herečka. Krásna umelkyňa sa nedávno objavila ako hosť na charitatívnom galavečere Noc nádejí, kde od nej mohol odtrhnúť oči len málokto. A niet sa čo čudovať!

Talentovaná blondínka sa totiž na pódiu objavila v neskutočne sexi šatách, ktoré ukázali viac, než sme u nej obyčajne zvyknutí. Nádherná dlhá roba mala poriadne hlboký výstrih, ktorý herečke siahal takmer po pupok a v kombinácii s rafinovaným strihom a nádhernou vizážou Dominika vyzerala ako hotová bohyňa.

Zaujímalo nás, ako je možné, že sa dala nahovoriť na takýto odvážny model. „O šaty sa mi stará Jožko Grondzak, ktorý mi ich sprostredkoval od návrhárky Timey Vargovej, keďže on šije najmä pánske obleky. Vytvoril mi však nádherný outfit, ktorý ma veľmi oslovil a myslím, že sa presne hodil k piesni Desdemony, ktorú som spievala. Cítila som sa v nich ako kráľovná, neuveriteľne žensky a krásne. Ale priznám sa, že som mala obavy, aby nepôsobili príliš vulgárne, keďže majú hlbší výstrih,“ prezradila nám Dominika svoje prvotné obavy, ktoré sa však absolútne nenaplnili.

Dominika Richterová vyzerala na galavečere skutočne prekrásne.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Richterová vyzerala na galavečere skutočne prekrásne.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Herečka v šatách pôsobila ako hotová femme fatale a dokázala, že aj odvážnejší model sa dá nosiť bez toho, aby pôsobil vulgárne, prehnane či lacno. „S Jožkom sme to všetko vyriešili a oživili ich iba náušničkami od Lucky Šimončičovej, takže to všetko, našťastie, pôsobilo jemne a decentne. Som naozaj šťastná, že mám okolo seba takýchto ľudí, ktorí mi vždy s láskou pomôžu a oblečú ma, aby som vyzerala a aj sa cítila krásne,“ nešetrila chválou na svojich stylistov usmievavá Dominika, ktorá bude už onedlho hviezdiť ako jedna z hlavných postáv v markizáckych Susedoch. 

Viac o téme: Kvapka nádejeSusediaNoc nádejíDominika Richterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu