Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Módne (s)hity z Let’s Dance: Mirgová ako balón, dogabaná Deákova žena a príšerná Pomajbová

Dominika Mirgová, s manželom, Braňo Deák s manželkou, Roman Pomajbo s manželkou. Zobraziť galériu (16)
Dominika Mirgová, s manželom, Braňo Deák s manželkou, Roman Pomajbo s manželkou.

BRATISLAVA – V uplynulú nedeľu sa odohralo finále tanečnej šou Let’s Dance, ktoré si nenechalo ujsť množstvo známych tvárí. Tie sa na tento slávnostný večer nahodili do gala. Ich outfity opäť zhodnotila odborná stylistka Andrea Ziegler. Niektorí však svojím výberom trafili pekne vedľa... Pozrite, kto zažiaril a komu to absolútne nevyšlo!

Magdaléna Šebestová s partnerom Jánom Ďuricom, bývalá miss a futbalista

Červená jej pristane. Šaty zaujímavé, pristanú jej. Drobná postava by sa mala dlhej dĺžke vyhýbať, pokiaľ to nediktuje dress code.

Partnerovi by som vymenila nohavice za niečo spoločenskejšie. Rifle síce vedia byť druhá koža, ale nie vždy sú ideálna voľba. Chce to trochu zladiť s partnerkou a samozrejme so spoločenskou príležitosťou.

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Dominika Mirgová s manželom Petrom Zvolenským, speváčka

Šaty možno pekné, ale pre iný typ postavy. Vyzerá v nich ako balón. Ona objem určite nepotrebuje, skôr naopak. Šaty z ľahšej látky, mierne kopírujúce postavu by boli určite lepšia voľba. Asi by som porozmýšľala, či by nebolo lepšie ruky rafinovane zahaľovať, než ich takto vystavovať na obdiv. Nemyslím si, že to vyzerá dobre. S partnerom sa krásne prvoplánovo zladili. Preboha, to sa nedalo inak ako červený motýlik k červeným šatám? Keby bol aspoň modrý v kombinácii s červenou, ale toto? Ešte aj veľké červené náušnice. Tak trochu klaunovské. Gýčový pár večera.

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Natália Glosíková, tanečnica

Mohol to byť celkom vydarený styling. Elegantné, sexi. Zladené s dámou a príležitosťou. Kabelka by bola vhodnejšia čiernej farby. Čižmy by viac vynikli, sú dominantným kúskom. Už dávno neplatí zásada, že topánky musia ladiť s kabelkou. Veľmi vkusný mejkap a účes.

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Dáša Mamba Šarközyová, speváčka

Dokonalá dáma. Skvelé. Decentné, vkusné, elegantné a šik. Tak toto ti pristane. Nepotrebuješ veľa ozdôb! Výborné od hlavy po päty!

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Braňo Deák s manželkou Ladislavou, herec/tancujúca celebrita

Uf, tak toto je ukážka, ako sa pekná žena môže dogabať. Nič v zlom, ale vyzerá ako teta, či usadlá žena bez štipky fantázie. Chcelo by to zaujímavú blúzku, či šik košeľu a nie toto flitrové tielko. Chápem, že je náročné prestriedať niekoľko spoločenských variácií, keďže sa určite zúčastnila viacerých týchto večerov. Toto je ale doslova nemožné! Najhorší outfit večera. Vrátane mejkapu a účesu.

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Roman Pomajbo s manželkou Petrou, herec

Ďalší príšerný styling. Dáma chcela byť rafinovaná, ale preplácala to. Strieborné lodičky sa snažila zladiť s čierno-striebornou podprsenkou. To by som ešte ocenila ako nie prvý plán. Či je to vkusné, to už nechám na každého individuálne posúdenie. Ale ten zlatý opasok a tie zlaté náušnice, to je už trochu príliš. Náramok zbytočný. Nie som si istá vhodným mejkapom. Toto už nie je ani gýč, to je skutočný nevkus!

Pán si mohol zvoliť štýlovejší, teda minimálne spoločenskejší oblek. Úplne skvelé by bolo, keby bol správnej veľkosti. Je veľký. Nesprávna dĺžka na rukávoch saka, nohaviciach. Žiaľ, on tiež vyzerá ako „ujo“. Chýba tomu šmrnc. Kravatu by som nechala doma a dala radšej len zaujímavú vreckovku. Možno v jeho prípade motýlik by bol lepšia voľba.  Ako pár sú v princípe zladení.

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Pepe Majeský, režisér

Celkom „cool“ styling. Úplne ideálne by bolo, keby tričko bolo len čierne. Sako, ktoré je dominantným kúskom, by lepšie vyniklo. Červené tenisky sú tiež výrazným kúskom. Všetko ostatné by malo byť striedmejšie. Pôsobilo by to viac uhladene, vhodnejšie na spoločenský event. Inak originálny styling.

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Miriam Kalisová a Dušan Pašek, moderátorka, bývalý hokejista/podnikateľ

Neviem, či tieto šaty sú úplne tá top voľba pre teba, Mirka. Pôsobíš na mňa v nich mohutne. Farba pekná, nie som si istá strihom. Kabelku by som vymenila za hladkú listovku bez štruktúry. Mejkap a účes super!

Partner v princípe zladený. Dala by som si pozor na správnu dĺžku rukávov na saku. Strieborná vreckovka mi príde trochu prvý plán. Dá sa to aj inak.

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Mária Mary Havranová a Lukáš Hojdan, herečka a tanečník

Pekná farba, pristane jej. Dlhé šaty by som volila, len keď je predpísaný dress code. Nízke postavy by mali preferovať skôr kratšie dĺžky. Doplnky vrátane účesu a mejkapu príjemne zosúladené.

U partnera oceňujem kombináciu s vestou. Pozor ale na správnu dĺžku nohavíc. Topánky mi nevadia. Iné, zaujímavé a štýlové. Ako pár ladia.

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Vladimír Kobielsky s manželkou Alenou, herec/tancujúca celebrita

Táto zelená jej neskutočne pristane. Pekné šaty, krásna žena! Zlatý opasok mi príde zbytočný, volila by som skôr čierny. Ale ak už zlatý, určite by som vymenila náušnice. Bijú sa. Farba kabelky je už farba navyše. Topánky by som volila čierne. Trochu uhladiť a bolo by to dokonalé!

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Zuzana Fialová, herečka/porotkyňa v šou

Bez debaty kráľovná tohto večera! Akýkoľvek komentár je zbytočný. Dokonalý strih, farba, mejkap, účes. Zladené asi najlepšie doteraz s osobnosťou! WOW!

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Zuzana Vačková, herečka

Malými čiernymi sa nič nepokazí. Výborný strih, zaujímavé v detailoch. Púdrové lodičky sú skvelá voľba. Kabelku by som ale zvolila čiernu. Docielil by sa tak väčší štýl. Ladenie topánok s kabelkou je príliš prvoplánové. Mejkap a účes skvelý!

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Katarína Štumpfová, tanečnica/choreografka

Zvieracia potlač je veľmi výrazná. Treba s ňou narábať opatrne, aby sa neskĺzlo do gýčovosti či vulgárnosti. Buď kabelka, alebo topánky. Jeden prvok stačí. Ja by som nechala kabelku a dala čierne kozačky. Monochromatickosť má niečo do seba. Inak fresh. V jednoduchosti je krása.

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Eva Evelyn Kramerová, komička

Farba by bola aj dobrá. Materiálom som si nie príliš istá. Strih je fajn. Menej lesklý materiál v jej prípade by bol lepšia voľba. Treba dávať pozor, lesklosť pridáva na objeme. Myslím, že to Evelyn nepotrebuje. Účes a mejkap super!

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Stylistka Andrea Ziegler podrobnejšie zhodnotila outfity celebrít na svojom blogu TU»

Našu redaktorku na finále Let's Dance obliekol internetový obchod LUXYstore. Ich ponuku nájdete tu»

Módne (s)hity z Let’s
Zobraziť galériu (16)

Viac o téme: Dominika MirgováBraňo DeákRoman Pomajbo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu