Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce priznanie kráľa tanečného parketu: Kobielskeho najhoršie chvíle v Let’s Dance!

Aktuálny kráľ a kráľovná tanečného parketu Vlado Kobielsky a Dominika Chrapeková. Zobraziť galériu (8)
Aktuálny kráľ a kráľovná tanečného parketu Vlado Kobielsky a Dominika Chrapeková.

BRATISLAVA - Aktuálny kráľ tanečného parketu Vlado Kobielsky (42) si svojimi dych berúcimi výkonmi či nesmiernou charizmou získal srdcia tisícok fanúšikov po celom Slovensku. A hoci v týchto dňoch prežíva eufóriu a radosť z víťazstva, nám v rozhovore prezradil, že boli aj také chvíle, kedy uvažoval, že z Let´s Dance odstúpi. Čo ho k tomu viedlo?

Veľkolepá šou Let’s Dance spoznala po desiatich týždňoch už svojho v poradí šiesteho víťaza. Najlepšie tancujúcim párom pre rok 2017 sa stal herec Vlado Kobielsky s partnerkou Dominikou Chrapekovou. A hoci dnes sa tešia z obrovského úspechu, ich cesta na absolútny vrchol nebola ani zďaleka taká jednoduchá, akoby sa možno na prvý pohľad zdalo.


Diváci rozhodli: Toto je víťaz Let's Dance!


Za všetko hovorí vyjadrenie samotného šampióna, ktorý nám tesne po vyhlásení výsledkov prezradil, že boli aj také chvíle, kedy chcel s nablýskanou šou nadobro skoncovať. „Keby vtedy prišli a povedali, že môžem odstúpiť, tak tu nie som,“ skonštatoval pre Topky.sk sympatický umelec.

Šampiónmi šiestej série Let´s Dance sa stali herec Vlado Kobielsky a jeho tanečná partnerka Dominika Chrapeková.
Zobraziť galériu (8)
Šampiónmi šiestej série Let´s Dance sa stali herec Vlado Kobielsky a jeho tanečná partnerka Dominika Chrapeková.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Bol to úplne prvý moment, ešte predtým, než sme vôbec tancovali. Keď to tu celé postavili, prišli a povedali, že teraz vás predstavíme novinárom. Tak tam som chytil takú paniku, že by som najradšej ušiel,“ prekvapivo dodal Vlado. Herec však našťastie v súťaži zotrval, tvrdo na sebe zamakal a svojou obrovskou snahou sa napokon dopracoval až do víťazného konca. „Našťastie sme vytrvali, zabojovali a toto je výsledok,“ uzavrel s úsmevom na perách Kobielsky.

Herec Vlado Kobielsky nám porozprával o jeho najťažších chvíľach v Let´s Dance.
Zobraziť galériu (8)
Herec Vlado Kobielsky nám porozprával o jeho najťažších chvíľach v Let´s Dance.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Let’s DanceVlado Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu