Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Pociskovej prvé stretnutie s Ďurovčíkom: Razom to nabralo úplne iný smer!

Nela Pocisková sa objavila v talkshow Petra Marcina, Neskoro večer. Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková sa objavila v talkshow Petra Marcina, Neskoro večer.

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA - Ups! Herečka Nela Pocisková (27) sa v septembri vrátila na divadelné dosky. No už o mesiac so svojím vystupovaním musela seknúť. Dozvedela sa totiž, že je opäť tehotná. No z verejného života sa ešte úplne nestiahla - pred dvomi týždňami prijala pozvanie do talkshow Petra Marcina (51), ktorú verejnoprávna RTVS odvysielala včera večer. A prezradila napríklad aj to, ako prebiehalo jej prvé stretnutie s bývalým priateľom Jánom Ďurovčíkom (46)... No razom jej rozprávanie nabralo úplne iný smer!

Nela Pocisková sa včera večer objavila na obrazovkách verejnoprávnej RTVS v talkshow Petra Marcina. Natáčanie šou Neskoro Večer však prebiehalo ešte pred dvomi týždňami a my sme boli pri tom. Známa herečka porozprávala mnohé zaujímavosti zo svojho súkromného aj pracovného života... Aj to, ako sa prvýkrát stretla so svojím expriateľom Jánom Ďurovčíkom. 

Zaujímavosťou je, že plavovláska vtedy úspešného režiséra vôbec nepoznala. Jej následné rozprávanie však napokon nabralo úplne iný rozmer - Peter Marcin totiž každú zmienku o Ďurovčíkovi prekrútil tak, že sa všetci v sále smiali. No skrátka, každá jeho poznámka bola jasným odkazom na to, že dvojica spolu v minulosti chodila. 

Veď posúďte sami. Prinášame vám prepis rozhovoru Nely Pociskovej a Petra Marcina:

Nela (o tom, ako v 14 rokoch išla na konkurz do muzikálu Neberte nám princeznú): Ja som sa aj pýtala, že kto je v tej porote a všetci tam boli v takom strese, napätie, tréma... A oni, že: Ty nevieš, kto je v porote? A ja, že neviem, absolútne netuším. Ďurovčík! A ja, že: To je kto? Takže, nevedela som vlastne vôbec.

Marcin: Potom si zistila... (smiech)

...

Nela (napokon konkurz do muzikálu vyhrala): ... Asi som sa na tú rolu v tom danom momente hodila, takže si povedali, že to so mnou skúsia, teda Jano a...

Marcin: Tak skúsil... (smiech)

Nela: Skúsil... (smiech) A tak nám to nejako vyšlo... (smiech)

Marcin: Nela, kašlime na to! Čokoľvek povieš v tejto súvislosti, naberie iný zmysel. 

Viac o téme: Nela PociskováJán ĎurovčíkNeskoro večer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu