Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Viki Ráková plánuje ďalšie bábätko: Z tohto má však obavy!

Viki Ráková Zobraziť galériu (6)
Viki Ráková

BRATISLAVA – Herečku Viki Rákovú (36) si diváci pamätajú ako nezabudnuteľnú Ildikó z markizáckeho sitkomu Susedia, či ako Agátu z Paneláku. Známa Slovenka sa však postupne zo sveta šoubiznisu vytratila a kamery vymenila za materskú dovolenku. Aktuálne sa však herečka opäť vracia na televízne obrazovky a bude hviezdiť v nových častiach seriálu Susedia. Topkám však prezradila, že s materskou nekončí a plánuje mať ďalšie bábätko.

Viki Ráková o súkromí
Viki Ráková bola pred rokmi hviezdou televíznych obrazoviek. Neskôr sa z nich vytratila a potom otehotnela a porodila syna Bendegúza. Teraz sa však po 10 rokoch vracia späť a diváci ju budúci rok budú môcť sledovať v nových častiach sitkomu Susedia.  

Pri príležitosti spustenia natáčania seriálu sme ju vyspovedali a keďže o nej roky nebolo počuť, zaujímalo nás, či synčekovi neplánujú rodičia dopriať súrodenca. „Ďalšie dieťa plánujeme, ale teraz konkrétne sa o tom nebavíme, ale budeme radi, ak bude mať súrodenca,“ odvetila Viki, ktorá nám však prezradila, z čoho má pri ďalšom dieťatku obavy, i to, či by chcela chlapca alebo dievčatko. Okrem toho prehovorila, aký je ich syn Bendegúz a čo majú v súkromí nové. Viac sa dozviete z videa vyššie. 

Viac o téme: SusediaViki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu