Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gregorová to neustála: KOLAPS... Skončila v nemocnici!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová

PRAHA - Bolo toho na ňu priveľa! Hana Gregorová (65) si v posledných týždňoch prešla peklom. K neustálym útokom od exmilenca sa pridal aj vyhadzov z divadla... Jej organizmus tú psychickú záťaž evidentne neustál. Podľa televízie Prima herečka náhle skolabovala a musela byť prevezená do nemocnice.

Hana Gregorová skončila v rukách lekárov. Podľa televízie Prima ju museli previezť do nemocnice po tom, čo skolabovala. Príčinou má byť totálne vyčerpanie organizmu. 

Za jej zdravotným stavom sú pravdepodobne udalosti, ktoré sa zomleli po jej rozchode s mladým milencom Ondřejom Koptíkom. Ten zverejňoval intímnosti z ich osobného života a nevyhýbal sa ani útokom na Haninu adresu. Potom prišiel aj vyhadzov z divadla, ktoré brunetka kedysi zakladala na počesť manžela Radka Brzobohatého.  

Podľa jej známych je však hlavnou príčinou práve Koptík. „Už dva mesiace, odkedy rázne ukončila vzťah so svojím priateľom kvôli drogám, je pod neustálym tlakom. Snaží sa ju kontaktovať nepriamo cez sms alebo priamo pred jej domom či bytom,” povedala Top Staru blízka kamarátka Gregorovej. 

Ondřej sa však voči týmto obvineniam ohradil. „Neprenasledujem ju, som dávno preč, ani na ňu nikde nečakám! A kvôli môjmu písaniu? Nezmysel... Je to staršia dáma, čo berie veľa liekov. Dúfam v jej skoré uzdravenie,” uviedol na Facebooku. 

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu