Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Prekvapivý pohľad na Lenku Šóošovú: Druhý džob... Aha, čomu sa venuje okrem Telerána!

Lenka Šóošová sa okrem moderovania stále venuje aj inej práci.
Zobraziť galériu (6)
Lenka Šóošová sa okrem moderovania stále venuje aj inej práci. (Zdroj: FEMINITY)

BRATISLAVA - Plné ruky práce! Lenka Šóošová (41) je dlhoročnou moderátorkou markizáckeho Telerána. Inak ako pred kamerami si ju preto diváci už nevedia ani predstaviť. Napriek tomu má štíhla brunetka okrem moderovania ešte druhý džob. Všimli sme si ju počas semifinále tanečnej šou Let's Dance - no nebola tam ani ako hosť a nemala v ruke ani mikrofón. Aha, čomu sa ešte venuje!

Lenka Šóošová je dlhoročnou tvárou televízie Markíza. V médiách však nezačínala ako moderátorka, ale ako maskérka. Postupne sa prepracovala až pred kamery a pred nimi hviezdi dodnes. No svojho druhého džobu sa nevzdala.

Počas nedeľného prenosu Let's Dance sme ju totiž zhliadli medzi účinkujúcimi. No nie s mikrofónom, ale s púdrom v ruke. Známa Slovenka sa tak čas od času vráti k svojmu starému povolaniu a na výrobe televíznych šou sa podieľa aj ako maskérka. 

„Umeleckú maskérku robím 22 rokov. Nie je žiadne tajomstvo, že som robila všetky veľké projekty ako Let's Dance, SuperStar, Nevesta pre milionára, Big Brother, Miss, Slovensko má talent, Talentmánia... atď. Svojej práci sa s láskou venujem naďalej,“ prezradila pre Topky.sk Šóošová. 

Lenka Šóošová sa na nedeľnom prenose Let's Dance mihla ako maskérka.
Zobraziť galériu (6)
Lenka Šóošová sa na nedeľnom prenose Let's Dance mihla ako maskérka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Lenka ŠóošováLet's DanceTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu