Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďurianová ako Pamela z Baywatchu: To je ale telo!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (7)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - V plavkách ukázala sexi krivky! Bývalá moderátorská hviezda Marianna Ďurianová (40) je krásna žena, ktorá vždy ohurovala peknou postavou. No vidieť ju v plavkách nie je možné každý deň. Pozrite sa, ako vyzerala v sexi červenom kúsku. Veď je z nej hotová Pamela Anderson...

Uplynulú sobotu sa v markizáckej Smotánke objavila aj bývalá hviezda modro-žltej televízie Marianna Ďurianová. Počas reportáže z istej párty televízia odvysielala aj blondínkine zábery z roku 2001, kde sa ukázala v rajcovných plavkách. V sexi červenom kúsku totiž vyzerala ako bohyňa z kultovej Pobrežnej hliadky, Pamela Anderson.  

Horúcimi zábermi v plavkách, v ktorých poodhalila tie najväčšie ženské zbrane, všetkým divákom vyrazila dych. Sexi krásku pripomínala nielen vďaka červeným jednodielným plavkám, ale aj svojou blond hrivou a sexi krivkami, ktoré nenechali chladným azda žiadneho chlapa. Nuž, možno by sa vedela uchytiť aj v populárnom seriáli! Čo myslíte? Fotografie Ďurianovej v plavkách nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu