Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takto vyzerala Banášová? Retro FOTO z Let's Dance spred 9 rokov!

Adela Vinczeová Zobraziť galériu (9)
Adela Vinczeová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – To je ale zmena! Adela Banášová (37), dnes už pani Vinczeová, patrí roky k našim najlepším moderátorkám. Aktuálne ju môžu diváci vidieť aj v markizáckej tanečnej šou Let's Dance. Topky.sk zalovili v archíve, kde sme objavili 9 rokov staré fotografie z rovnakej tanečnej šou, ktorú v tom čase tiež Adela moderovala. Pozrite sa na retro zábery, na ktorých je blondínka úplne iná ako dnes!

Charizmatická moderátorka Adela Banášová už roky hviezdi na televíznych obrazovkách. Momentálne moderuje markizácku Let's Dance. Tu divákov ohuruje dokonalým stylingom či rôznymi účesmi.

Za roky svojej kariéry sa Adele na prvý pohľad imidž veľmi nemenil. Bola vždy blondínka prevažne s dlhšími vlasmi. No verte, či neverte aj ona sa zmenila. Za posledných 9 rokov sa z nej stala iná žena, čoho dôkazom sú aj naše retro zábery z tanečnej šou Let's Dance, ktorú moderovala aj v roku 2008.

Vtedy mala Adela oveľa kratšie vlasy, ostrihané ledva po plecia, a mala ofinu. V tvári vyzerala chudšie a viac boli patrné aj výrazné lícne kosti. Mnohých pohľad na Adelu spred 9 rokov zrejme prekvapí. Veď pozrite a posúďte sami! Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Adela BanášováAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu