Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cibulková s mega drahou kabelkou: Slovenský plat by nestačil... Má cenu bytu!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (10)
Dominika Cibulková

BRATISLAVA - Ohromila luxusom! O úspešnej športovkyni Dominike Cibulkovej (28) je dobre známe, že okrem tenisu miluje aj módu a rada sa obklopuje luxusnými a drahými kúskami. Pred pár dňami na módnej šou Fashion Live všetkých prítomných milovníkov módy ohromila svojím najnovším kúskom. Športovkyňa totiž prišla nahodená od hlavy po päty, no najväčší šperk držala v ruke. A to kabelku, za ktorú podľa všetkého zaplatila poriadne mastnú sumičku. Mnohým z tej ceny padne sánka... Veď stojí toľko, čo byt!

Z toho sa mnohým zatočí hlava! Dominika Cibulková je nielen úspešná športovkyňa, ale aj krásna žena s dobrý vkusom, ktorej šatník môže závidieť nejedna nákupná maniačka. Na každej párty, či už u nás alebo vo svete, je hviezdou večera. A nebolo to inak ani pred pár dňami na módnej šou Fahion Live, kde prišla nahodená luxusne a štýlovo.

Mnohí milovníci módnych značiek ihneď zbystrili, keď zbadali poklad, ktorý Dominika držala v ruke. Úspešná športovkyňa totiž mala exkluzívnu kabelku Birkin od svetoznámej značky Hermès, ktorá rozhodne nepatrí medzi lacné záležitosti a nedostane sa k nej každý.

Tento jej top kúsok je však navyše z krokodílej kože a blondínka zaň musela vysoliť poriadne mastnú sumičku. Cena tejto nedostupnej kabelky začína na desiatkach tisícoch eur a suma sa šplhá až k závratným 100 tisícom. Cibulková tak vysolila za kabelku sumičku, akú mnohí Slováci nezarobia za roky práce a mohli by si kúpiť niekoľko áut, či dokonca menší byt.

Ale Dominika nie je priemerný Slovák, svoje peniaze si poctivo zarobila športovou drinou a občas sa rozmaznať drahým kúskom jej určite robí radosť a potešenie. K tomuto šperku sa dostal jej stylista Andrej Kusalík, ktorý Dominiku oblieka a fotografiou kabelky sa dokonca pochválil aj na sociálnej sieti. Zaujímalo nás preto, ako sa k tomuto úlovku dostal, nechcel to však komentovať.

Možno ste nevedeli, ale doposiaľ historicky najdrahšia kabelka, ktorá sa kedy predala, bola od rovnomennej značky. Išlo o kúsok z bieleho krokodíla ozdobený diamantmi a stál astronomických 336 000 eur. Hermès si krokodílov chová na svojich vlastných farmách, avšak biely jedinec je napriek tomu neuveriteľne vzácny. Fotografie Cibulkovej kabelky i najdrahšej kabelky na svete nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu