Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fialová 6 rokov po atentáte v Moskve: Šrapnely v tele a trvalé následky!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zuzana Fialová (43) v roku 2011 prežila atentát na ruskom letisku Domodedovo. Od udalosti uplynulo už 6 rokov, no na tú hrôzu sa nedá zabudnúť. Herečke navyše zostali v tele šrapnely a vyrovnávať sa musí aj s ďalšími následkami.

Zuzana Fialová sa momentálne v televízii objavuje v šou Let's Dance a v kinách vo filme Čiara, ktorý bola promovať sj u našich susedov. Českí novinári ju pri tejto príležitosti poriadne vyspovedali a vrátili sa aj k jej minulosti. 


Herečka Zuzana Fialová a jej najlepšie outfity, v ktorých sa ukázala: V týchto bola za kráľovnú večera


V tej si Zuzana prešla všeličím, výraznou udalosťou je však atentát na letisku v Moskve. „Mala som rozstrieľanú celú pravú polovicu tela až po ucho, pozrite sa, ako mi ho v ruskej nemocnici zošili. Vyzerám trochu ako upír,” predviedla pred kamerami staré zranenie. 

Po útoku to vyzeralo tak, že sa bude musieť vzdať aj obľúbenej činnosti. „Doktori hovorili, že už nebudem behať – a ja behám rada – čo ma vytočilo ešte viac ako čečenskí teroristi, tak som sa zaťala,” prezradila Zuzana portálu super.cz.

Napriek tomu však netají, že jej zostali následky, pre ktoré na tento desivý zážitok nezabudne do konca života. „Mám trvalé následky, cítim každú zmenu počasia, a keď nemám dostatok svalovej hmoty, tak mi šrapnely, ktoré vo mne zostali, tlačia na lymfu,” prezradila. Doteraz má v tele päť šrapnelov. „Ale na letisku nepípam, na to,. aby som pípala, ich nie je dosť. Ale prvé roky som lietala s papierom od lekára, ktorý by prípadné pípanie vysvetlil,” uviedla herečka. 

Viac o téme: Zuzana Fialová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu