Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nová Miss Universe o vyplastikovaných kolegyniach: TOTO Lakatošovú nepoteší!

Miss Universe SR 2017 Vanessa Bottánová. Zobraziť galériu (5)
Miss Universe SR 2017 Vanessa Bottánová. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V sobotu večer porota Miss Universe SR vyhlásila novú kráľovnú krásy. Stala sa ňou 19-ročná rodáčka z Pezinka Vanessa Bottánová. Na afterpárty sme krásku vyspovedali. Zaujímalo nás, či pred finále musela chudnúť, aj to, čo hovorí na plastické operácie... Jej slová zrejme riaditeľku súťaže Silviu Lakatošovú (44) veľmi nepotešia!

Vanessa Bottánová - Miss Universe 2017

V sobotu sa Slovensko dozvedelo meno novej Miss Universe. Týmto titulom sa najbližší rok môže pýšiť 19-ročná rodáčka z Pezinka Vanessa Bottánová. Plavovlasá kráska počas finále predviedla nielen dokonalé črty tváre, ale aj perfektné ženské krivky. Zaujímalo nás preto, či pred galavečerom musela nejaké to kilo zhodiť. 

„Áno, na kastingu mi povedali, že 2 – 3 kilá by som mala dať dole. Tak som dala dole tie 3 kilá a potom mi povedala Silvia, že ešte by som mala robiť drepy a tak... Tak som dokopy dala asi 5 kíl dole,“ priznala pre Topky.sk Bottánová. Tá môže za svoj vzhľad vďačiť matke prírode. No už na prvý pohľad je jasné, že niektoré z jej kolegýň si k dokonalému vzhľadu dopomohli aj rukami šikovných chirurgov. 

Zaujímalo nás preto, aký názor má na takéto zákroky samotná kráľovná krásy. „Nie som za to. Ja som za prirodzenú krásu. Myslím si, že každý z nás môže prísť do takejto súťaže, keď bude mať urobené pery, nos, hocičo. Neviem, neprihlásila by som sa... Určite,“ vyhlásila razantne Vanessa.

V zákulisí sa vraj dokonca nechala počuť, že keby vedela, že sa do Miss Universe môžu prihlásiť aj vylepšené slečny, svoju prihlášku do súťaže by prehodnotila. No a tieto slová zrejme riaditeľku Silviu Lakatošovú veľmi nepotešia... Viac sa dozviete z videa vyššie!

Pozrite si GALÉRIU z finále Miss Universe SR:

Galéria: Zákulisie finále Miss Universe SR 2017: Kráľovná krásy pútala pozornosť zmeneným výzorom... Dala sa napichať?!

Viac o téme: Miss Universe SRVanessa Bottánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu