Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zákulisné info z Let's Dance: Toto ste o Banášovej a Fialovej nevedeli!

Michaela Ľuptáková, Adela Banášová a Zuzana Fialová Zobraziť galériu (14)
Michaela Ľuptáková, Adela Banášová a Zuzana Fialová

BRATISLAVA – Už niekoľko týždňov sa každú nedeľu môžu televízni diváci tešiť na obrazovkách Markízy z obľúbenej šou Let's Dance, ktorú moderuje Adela Banášová, aktuálne už Vinczeová. Tá divákom takmer pravidelne vyráža dych svojimi skvostnými šatami. A nie je sama. Rovnako tak svojím vzhľadom pútajú pozornosť aj porotkyne Zuzana Fialová a Tatiana Drexler. Za ich krásnymi outfitmi stojí jedna žena, a to známa návrhárka Michaela Ľuptáková. Tu sme nedávno vyspovedali a zistili sme zaujímavé zákulisné informácie.

Adela Vinczeová moderuje tanečnú šou Let's  Dance, kde mnohí diváci obdivujú nielen jej výrečnosť, ale aj jej šaty. Ich autorkou je talentovaná návrhárka Michaela Ľuptáková, ktorá oblieka nielen moderátorku, ale aj porotkyne šou Zuzanu Fialovú a Tatianu Drexler.

Aj naša stylistka Andrea Ziegler neraz Adelu za outfit poriadne vychválila. „Táto žena je krajšia a krajšia. Je dokonalá. Nádherné šaty. Strih aj farba skvele zladené s osobnosťou. Nie je nič, čo by bolo treba komentovať!“ okomentovala jej zelené šaty v Módnych (s)hitoch Ziegler.

Pred pár dňami Michaela Ľuptáková predviedla v Bratislave svoju novú kolekciu šiat. Na móle nechýbali ani outfity, ktoré na obrazovkách predviedli spomínané dámy v tanečnej šou. Zaujímali nás preto aj zákulisné informácie. Frflú jej Adela či Zuzana  do výberu šiat? Majú k niečomu aj pripomienky? Ako dlho trvá výroba šiat a čím sa návrhárka inšpiruje? Odpovede sa dozviete z VIDEA.

Michaela Ľuptáková - rozhovor

Viac o téme: Adela BanášováZuzana FialováAdela VinczeováMichaela Luptáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu