Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Reháková (65) svojimi krivkami vytrie zrak aj mladým žabám: Toto je jej tajomstvo!

Mária Reháková Zobraziť galériu (7)
Mária Reháková

BRATISLAVA – Toto že je babička?! Manželka biznismana Ladislava Reháka (64) a organizátorka módnych dní v Bratislave Mária Reháková (65) je už trojnásobnou starou mamou, no pri pohľade na jej postavu by ju babičkou označil zrejme iba málokto. Podnikateľka topkám prezradila tajný recept, ako sa udržuje taká štíhla.

V týchto dňoch sa v Bratislave konali jesenné módne dni, ktoré už tradične organizuje podnikateľka Mária Reháková. Charizmatická dáma plná energie každým dňom hostí očarila nielen skvelými outfitmi, ale aj úžasne štíhlou postavou, ktorá sa u nej rokmi vôbec nemení.

Napriek tomu, že je už trojnásobnou starou mamou a má 65 rokov, pri pohľade ne ňu by ju babičkou zrejme nazval iba málokto. Mária vyzerá fantasticky a do vrecka by vďaka svojim krivkám schovala aj hociktoré mladé žaby. Preto nás zaujímalo tajomstvo jej štíhlej postavičky.

Reháková staršia - rozhovor 1 (EDIT)
„Asi sú v tom gény. Asi som po otcovi, on bol takejto postavy. A pracujem aj fyzicky v sobotu a v nedeľu na záhrade. A potom máme doma 65 schodov, to behám aj 3-krát. Zrejme aj tým to je,“ odvetila topkám Reháková. Viac sa dozviete z videa, kde prezradila aj to, či cvičí a čím sa inšpiruje, čo sa týka obliekania, ako aj to, či ju ešte jej práca baví a nie je z nej unavená. Fotografie Rehákovej nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Mária Reháková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu