Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexuálne zneužitá ako 4-ročné dievčatko: Známa Češka vykričala svoju bolesť do sveta!

Helena Houdová vyšla von s mučivým tajomstvom. Zobraziť galériu (5)
Helena Houdová vyšla von s mučivým tajomstvom. (Zdroj: Instagram H.H.)

PRAHA - Totálne zverstvo! Bývalá kráľovná krásy Helena Houdová (37) vyšla von s desivým tajomstvom, ktoré v sebe dusila neuveriteľné tri desaťročia. Svoje trápenie odhalila v chúlostivom statuse na sociálnej sieti. Podľa príspevku bola modelka sexuálne zneužitá už ako 4-ročné dievčatko. Poriadne prekvapila tiež priznaním, že obťažovaná bola aj naďalej.

Helena Houdová sa v roku 1999 stala víťazkou súťaže krásy Miss Českej republiky. Krátko potom sa však stiahla do úzadia, vydala sa za miliardára Omara Amanta, s ktorým má tri deti. Dnes je však blondínka už rozvedená a v neposlednom rade aj o čosi viac „otvorenejšia“. Hoci o svojom súkromnom živote rozprávala naozaj len minimálne, teraz pred celým svetom odkryla tajomstvo, ktoré ju ťažilo neuveriteľných 33 rokov.

Svoje trápenie sa rozhodla odhaliť svetu prostredníctvom verejného príspevku na známej sociálnej sieti.  „Ako dieťa som bola sexuálne zneužitá. Ako tínedžerka som bola sexuálne obťažovaná mužmi. Bola som využitá len tak pre niekoho potešenie už ako dospelá žena, aj keď som povedala nie,” vyjadrila sa vo svojom desivom statuse blondínka.

„Na ulici ma chytali za rôzne časti tela bez môjho dovolenia, po zadku ma plesklo toľko cudzích mužov, že sa to nedá ani spočítať,“ pokračovala s tým, že stále dookola sa našiel niekto, kto využíval nielen jej telo, ale aj myseľ. So svojím šokujúcim priznaním vraj prišla preto, aby povzbudila a dodala silu aj ostatným, ktorí si museli prejsť podobným zverstvom.

„Trvalo mi dlho, než som prestala cítiť vinu, hanbu a prestala pochybovať o sebe a svojom tele. Chcem, aby sa moje „ja“ stalo silnejším, skonštatovala modelka. Podľa toho, čo všetko vo svojom príspevku odhalila, to vyznieva tak, že sexuálne zneužitá bola už ako 4-ročné dievčatko. „Odpustila som im aj samej sebe, čo mi trvalo hrozných 33 rokov, keď som hojila tieto rany,“ uzavrela svoju bolestivú spomienku Houdová.

Modelka Helena Houdová v príspevku na známej sociálnej sieti tvrdí, že bola sexuálne zneužitá už ako 4-ročné dievčatko.
Zobraziť galériu (5)
Modelka Helena Houdová v príspevku na známej sociálnej sieti tvrdí, že bola sexuálne zneužitá už ako 4-ročné dievčatko.  (Zdroj: Instagram H.H.)

Viac o téme: Helena Houdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu