Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi Valihora: Takto ho na ulici nestretnete!

Hudobník Martin Valihora Zobraziť galériu (7)
Hudobník Martin Valihora (Zdroj: PR článok)

BRATISLAVA – Iný ako doteraz! Pri pohľade na nadaného hudobníka Martina Valihoru (41) mnohé ženy žasnú od údivu. Je nielen talentovaný, ale aj skvelo vyzerá. Pred pár dňami sa ukázal v spoločnosti tak, ako ho na ulici len tak nestretnete. Pozrite!

Martin Valihora je známy predovšetkým svojím talentom - je totiž skvelým hráčom na bicie nástroje a perkusie. Je tiež bývalým partnerom jojkárskej moderátorky Alexandry Orviskej, s ktorou má dcéru Viktóriu.

Okrem tohto vzťahu sa médiami pred rokom prehnala informácia, že nejaký čas údajne randil aj s bývalou miss Karolínou Čičátkovou. Či to bolo naozaj tak, nevedno, rovnako ako ani to, či má momentálne po svojom boku nejakú novú ženu. Oficiálne je bez priateľky, a tak, keď sa pred pár dňami objavil na módnych dňoch, si jeho prítomnosť mnohé ženy s nadšením vychutnávali.

Martin sa totiž podieľal nielen na hudobnej produkcii celej prehliadky, ale objavil sa aj na móle. Vyskúšal si aj rolu modela, v ktorej ho nevidíme veru každý deň. Nahodenému v obleku a červenom motýliku mu to veru neskutočne pristalo. Zaujímalo nás preto, ako sa v tomto outfite cítil on sám. Odpoveď nájdete vo VIDEU a fotografiu v našej GALÉRII.

Valihora na BMD

Viac o téme: Martin Valihora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu