Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Módne (s)hity z módnych dní: Nudná Parišková, Plačkovej to vyšlo a Czoborová femme fatale večera!

Aneta Parišková, Zora Czoborová a Zuzana Plačková Zobraziť galériu (13)
Aneta Parišková, Zora Czoborová a Zuzana Plačková

BRATISLAVA – Vymódili sa! V týchto dňoch sa v Bratislave konajú módne dni, ktoré už roky navštevuje množstvo známych tvárí, zvedavých na to, s čím módni návrhári vyrukujú tentokrát. Na akciu sa aj patrične vyobliekali. Niektorým to však vyšlo, iní sa dopustili menších chybičiek. Pozrite, ako ich outfity zhodnotila profesionálna stylistka Andrea Ziegler.

Emma Tekelyová, moderátorka

Dáma, ktorá má štýl. Je to ikona v slovenskom šoubiznise. Zaujímavý outfit, výborne doplnený trendovými doplnkami. Náramok v podobe kabelky s chlpatou ozdobou je zároveň aj veľkým hitom tejto sezóny. Ema sa vyzná!

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Dominika Lukáčová, bývalá markizácka redaktorka a hovorkyňa Asociácie zábavy 

Čierno-biela kombinácia, ktorá nikdy nevyjde z módy. Dáma má dobrý vkus. Skvele to všetko oživila farebnými lodičkami, ktoré zladila s rúžom. Páči sa mi kabelka inej farby. Aj keď pre mňa by to bolo vyváženejšie, keby bola biela. Zachovali by sa tak tri farby. Je to jedno z akýchsi pravidiel  módy a dobrého vkusu.

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Oľga Dúbravská, bývalá markizácka hovorkyňa a šéfka istého vydavateľstva

Celkový dojem fajn. Siahla by som po rifliach bez zdobenia. Zipsy sa mi zdajú, že sú v striebornej farbe. Kabelka má retiazku zlatú. To sa trochu bije. Kabelka by navyše viac vynikla. Náušnice síce skvele ladia s topom, ale tiež sa trochu bijú so štýlom kabelky. Príliš veľa „čačkania“ má skôr opačný efekt dobrého vkusu. Trochu uhladiť v detailoch a bude to super.

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Peter Plavčan s manželkou Vierou, exminister školstva

U bývalého ministra oceňujem, že neprišiel v obleku. Stavil na ležérny štýl a urobil dobre. Dobre skombinoval odtiene šedej. Polo tričko by som vymenila buď za košeľu alebo jednoduché tričko. V bielej farbe by to bolo viac šik.  Pôsobilo by to viac ucelene a elegantnejšie. Pozor na správnu dĺžku nohavíc.

Chanelovský look je a bude vždy „in“. Šaty jej pristanú. Skvele zladená kabelka. Čo by som ale vytkla, je mejkap a účes. Neladí to s celkovým štýlom. Trochu neupravené. Doplnky sú tiež účes a mejkap, nielen náhrdelník či náušnice. Detaily robia veľa!

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Zuzana Plačková, bývalá playmate 

Módu má rada a vyšlo jej to. Dominantná čierna na večer je ideál. Detaily na topánkach výborne zladené so zlatou na tričku. Celkovo dostatočne fashion na módnu spoločenskú udalosť. Jedna maličkosť, odporúčam zladiť farebne aj náušnice. Ak je zakomponovaná zlatá, tak aj tie nech sú do zlata.  

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Aneta Parišková s partnerom Mirom, moderátorka

Trochu nudné. Čierno-červená kombinácia je taký prvý plán. Príliš kontrastný, ale v princípe môže byť. Kabelka sa sem štruktúrou nehodí. Na šatách je čipka a na kabelke geometria. Hladká by bola rozhodne lepšia voľba.

Pán si asi odbehol z biznis mítingu. Ak kravatu, trochu veselšiu. Ja by som ju ale zrušila úplne a siahla by som skôr po vreckovke do vrecka saka. Samozrejme neprvoplánovo zladeného s partnerkou. Topánky sú príšerné. Príliš retro. Zvážila by som, či by mali mať miesto v mužskom šatníku. Oxfordky by boli nielen lepšia voľba, ale aj nadčasová. Je dobré si uvedomiť, na akú príležitosť idem!

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Andrea Pálffy Belányiová, moderátorka

Pekné šaty. Táto dáma by bola pekná aj vo vreci. Šaty skvele zladené s topánkami. Drobné detaily výborne prepojené. Kabelka je, žiaľ, omyl. Masívna, farebne sa bije. Nehodí sa sem. Malá, výraznej farby by bola lepšia voľba.

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Zora Czoborová, podnikateľka a bývalá fitneska

Zora super. Dračica. Toto ti vyšlo. Overal parádny. Čierna perfektne oživená žltou kabelkou a výraznými farebnými náušnicami. Skvelý mejkap a vlasy. Celkový dojem femme fatale večera.

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Adriana Pospíšilová, bývalá miss

Príjemné, nežné. Šaty skvele ladia s Adrianou. Pančuchy by som vymenila za telové. Čierne, navyše hrubé, pôsobia veľmi surovo. Kazia celkový jemný dojem.

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Mária Zelinová, modelka a moderátorka

Myslím si, že akýkoľvek komentár pri tejto dáme by bolo zbytočné čerpanie slovami. Dokonalé!

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Karolína Chomisteková, riaditeľka Miss Slovensko

Poďme si to trochu utriasť. Toto totiž pôsobí ako jedna diskoguľa. Dajme základ top a nohavice. To by bolo fajn. Aj to čierne sako môže byť. Čižmy by som vymenila za hladké, možno obyčajné čierne lodičky by boli väčšia trefa. Túto kabelku nosíš všade a so všetkým. Si si istá, že je to univerzálny kúsok? Ja nie. Hladká by bola rozhodne lepšia alternatíva. Náhrdelník ti na krk netreba. Flitríkov na tope máš dosť. Mejkap a účes parádny. Odporúčam ti zamyslieť sa vždy nad tým  čo chceš, aby bolo dominantné. Potom dolaďuj!

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Eva Verešová, bývalá miss

Všetko by bolo úžasné a bol by to top styling večera, keby tam nebola TÁ kabelka. Kabát je dosť výrazný, farebný. Nechaj ho vyniknúť. Niekedy mám pocit, že dámy chcú za každú cenu ukázať svoje luxusné kúsky v šatníku bez ladu a skladu a bez jasného konceptu finálneho vizuálu. Niekedy maličkosť môže pokaziť dobrý vkus!

Módne (s)hity z módnych
Zobraziť galériu (13)

Viac o téme: Zora CzoborováZuzana PlačkováAneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu