Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa jojkárka po 15 rokoch vzťahu: Soni, bude bábätko?!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (6)
Soňa Skoncová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Známa jojkárkska moderátorka Soňa Skoncová (30) je obrovskou inšpiráciou – a to nielen vo svete módy a krásy, ale v neposlednom rade i lásky. So svojím životným partnerom Robom totiž tvorí pár dlhých 15 rokov, čo je v šoubizovom prostredí, v ktorom sa brunetka aktívne pohybuje, priam raritou. K ich dokonalému, harmonickému vzťahu už chýba naozaj len jedno jediné... Soni, kedy bude bábätko?!

Soňa Skoncová - rozhovor

Kým mnohé celebritné dámy striedajú svojich partnerov doslova „ako na bežiacom páse“, sympatická jojkárka Soňa Skoncová je verná jednému jedinému – a to celých 15 rokov! Vo vzťahu nesmie podľa nej chýbať najmä vzájomná dôvera a tolerancia, čoho sa drží nielen úspešná brunetka, ale i jej priateľ Robo.


15 rokov s jedným chlapom, a to oslávila známa jojkárka iba 30: Wau, to sa len tak nevidí!


Ich harmonická láska patrí medzi najstabilnejšie v slovenskom šoubiznise, a tak nás zaujímalo, či svoj vzťah neplánujú predsa len posunúť o stupienok vyššie. „Zásnuby, svadba? Tak to je strašne častá otázka, keďže sme spolu už toľko rokov, no nad týmto sme ešte nerozmýšľali,“ odpovedala nám s úsmevom moderátorka.

A hoci sa Soňa pod čepiec ešte nehrnie, boli sme zvedaví, či s jej vyvoleným neplánujú už aj spoločného potomka. „Budem veľmi rada, keď sa raz stanem matkou. Je to krásne posolstvo a veľmi sa na to teším. Zatiaľ neplánujeme, no keď sa tak stane, tak to prijmem s obrovskou radosťou,“ skonštatovala Skoncová.

Soňa Skoncová  je so svojím partnerom Robom už od pätnástich rokov.
Zobraziť galériu (6)
Soňa Skoncová je so svojím partnerom Robom už od pätnástich rokov.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu