Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Škandalózne video z domu Gregorovej: Hana vraj pestuje marihuanu. Konečne zareagovala!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová (Zdroj: foto: tv joj)

PRAHA - Vyťahuje na ňu zbrane najťažšieho kalibru! Už nejaký ten týždeň sa Ondřej Koptík (34) snaží svoju bývalú partnerku Hanu Gregorovú (65) ponížiť všetkými možnými spôsobmi. Väčšina ľudí sa však zhoduje v tom, že svojím vyčíňaním strápňuje ohrdnutý milenec skôr samého seba. Najnovšie teda na herečku vytiahol niečo, čo jej môže poriadne zavariť. Zverejnil totiž video, ako to vyzerá u nej doma!

Jedna špinavosť za druhou! Tak sa dá bez debaty opísať peklo, ktoré aktuálne musí Gregorová prežívať vďaka svojmu ex. Po nechutných básničkách, opisoch sexuálnych praktík a útokoch na rodinu to teraz herečka schytala opäť. Koptík totiž na sociálnej sieti zverejnil video z jej domu v Říčanoch, na ktorom sa objavujú rastliny až príliš pripomínajúce marihuanu.

Marihuana na dvore

„Říčany HG dom – leto mojej najväčšej záhradníčky a testovačky z lásky. Čo to tam máš, zlato? Obrázok o drogách v rodine si urobte už sami, k tomu ma nepotrebujete,“ baví sa na sociálnej sieti odkopnutý milenec, ktorý sa ani netají tým, že sa týmto spôsobom Hane mstí za rozchod.

Škandalózne video však herečku údajne nenechalo chladnou a zdá sa, že pohár jej trpezlivosti nadobro pretiekol. „Ľudia, máme kontakt s HG cez prostredníka, video s trávou sa jej nepáči! A mne sa nepáči, láska, že si sa so mnou rozišla tak hnusne,“ odkázal jej prostredníctvom Facebooku Ondřej.

Ten sa, mimochodom, istý čas chválil, že o Gregorovej záhradu sa počas vzťahu zvykol starať práve on a nie je žiadnym tajomstvom, že k požívaniu marihuany mal viac než pozitívny vzťah. Je teda otázne, či sú jeho tvrdenia, že údajné konope na záhrade naozaj patrí práve herečke, v skutočnosti pravdivé...

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu