Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Opletačky o majetok: Herec Vajda 7 rokov po rozvode mieri na súd!

Jozef Vajda Zobraziť galériu (6)
Jozef Vajda

BRATISLAVA - Herec Jozef Vajda (62) je už tri roky ženatý s Júliou, ktorú si vzal za manželku po dlhých 12 rokoch. S predchádzajúcou ženou sa však rozviedol iba na prelome rokov 2009 a 2010. A stále to nemajú doriešené. Najnovšie umelca čaká súd kvôli majetkovému vyrovnaniu.

Pred rokmi bol Jozef Vajda považovaný za lámača ženských sŕdc. A on nijako netají, že to tak naozaj bolo. Vo svojej knihe kedysi prezradil, že v počte žien sa blížil k zlomeniu rekordu slávneho Casanovu, ktorého posteľou prešla približne tisícka žien. 


Šokujúce priznania Jozefa Vajdu: Sex v 14-tich, tisícka žien a Belohorcová!


S úprimnosťou zašiel dokonca tak ďaleko, že priznal aj nevery. Počas manželstva s Gabrielou, s ktorou má dcéru Leu, vyhľadával aj iné náruče. „Stále som miloval Gabrielu, ale aj tak... Pošmykol som sa, a nie raz,” zveril sa čitateľom. 

Napriek tomu sa títo dvaja rozviedli až po dlhých rokoch, kedy žili v odlúčení. Manželstvo ešte trvalo, keď sa Jozef zaplietol so Zuzanou Belohorcovou a svoju terajšiu manželku Júliu stretol tiež ešte v čase pred rozvodom. Ten prišiel až na prelome rokov 2009 a 2010. 

Odvtedy ubehol pomerne dlhý čas, no ako najnovšie herec prezradil, stále nemajú všetko doriešené. „Dnes by som hovoril o tom, že som dostal predvolanie na súd. Konečne by sa mal ukončiť môj dlhoročný rozvod, som rozvedený, ale teraz sa ukončia všetky majetkovo-právne záležitosti,” uviedol Vajda v rozhovore pre Pravdu.  

„Hovoril by som o tom, ako dobre mi urobí, že už je všetko čisté. Ale dnes som stretol v bufete človeka, ktorému rozvod trval desať rokov. Mal za ženu Japonku. Predstavte si, že sa s Japonkou rozvádzate desať rokov,” dodal herec. Zostáva mu už len dúfať, že sa s exmanželkou na všetkom v pokoji a rýchlo dohodnú. 


Netradičná svadba Joža Vajdu v kameňolome: Pre toto sa po 12 rokoch oženil!


 

Viac o téme: Jozef Vajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu