Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Akrobatické kúsky tehotnej Pociskovej: Nela, fúúúha, dávaj POZOR!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Začiatkom októbra sa prevalilo, že Nela Pocisková (27) je druhýkrát tehotná. Niet pochýb, že mnohých táto správa zaskočila - veď len teraz sa po materskej dovolenke opäť vrátila do pracovného kolotoča. V tom, ako herečka prezradila, plánuje zotrvať, pokiaľ bude vládať. Mala by si však dávať pozor... Veď pozrite, aké krkolomné kúsky predvádza na javisku!

VIDEO: Pozrite si, aké náročné tanečné kreácie predvádza Nela Pocisková počas predstavenia Rómeo a Júlia

Nela tehula

Mnohí fanúšikovia sa nevedeli dočkať, kedy sa Nela Pocisková po materskej dovolenke opäť vráti na divadelné javiská. Koncom septembra prišla tá chvíľa a herečka sa po dvojročnej odmlke vrátila do pracovného kolotoča. Zahviezdila na premiére obnoveného muzikálu Jána Ďurovčíka - Rómeo a Júlia.

Herečka predvádzala neuveriteľný výkon, plný tanečných choreografií so zložitými akrobatickými prvkami. No skrátka, ako to už pri Nele býva zvykom, opäť previedla dychberúce predstavenie. O pár dní neskôr sa však na verejnosť dostala informácia, že herečka pod srdcom nosí svoje druhé dieťatko. 


Obrovská radosť Nely Pociskovej: S Filipom Tůmom čakajú druhé bábätko!


Mnohí sa preto obávali, že Pocisková z divadelných dosiek opäť zmizne. Ona však tvrdí, že plánuje hrať, kým jej to jej požehnaný stav dovolí. V tom prípade by si však pri niektorých náročnejších figúrach mala dávať veľký pozor. Veď pozrite, čo na javisku predvádza - video nájdete vyššie!

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu