Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bezchybná Peštová sa odhalila: Fíha, pozrite čo skrýva pod svetríkom!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (8)
Daniela Peštová (Zdroj: instagram.com/daniela_pestova)

PRAHA - Pozrite, ako dráždi! Partnerka speváka Paľa Haberu (55), modelka Daniela Peštová (46), patrí bezpochyby medzi najkrajšie ženy v Čechách. Aj po troch deťoch má postavu lepšiu ako hociktorá dvadsiatka. A nebojí sa ju ukázať. V týchto dňoch pridala na sociálnu sieť záber, ktorým odrovnala nejedného muža. Známa blondínka sa totiž vyzliekla a v bielizni ukázala svoje bezchybné telíčko.

Odvaha jej veru nechýba! Česká modelka Daniela Peštová rozhodne vie, ako zaujať. Hoci je dnes blondínka predovšetkým starostlivou mamou a milujúcou partnerkou slovenského speváka Paľa Haberu, svoju krásu neustále dokazuje aj na sociálnych sieťach. Známa kráska totiž pravidelne vešia na web svoje fotky, ktorými len potvrdzuje, že patrí k najpríťažlivejším ženám v našich zemepisných šírkach. 

Aktuálne sa na Instagrame pochválila spomienkovou fotografiou, ktorou svojich fanúšikov určite odrovnala. Najmä tých mužských. Krásna blondínka sa totiž v roku 2012 veľmi rafinovane odhalila pre módny magazín. Obliekla sa do romantického bledomodrého svetríka, spod ktorého je vykúkalo poriadne sexi „prádielko“. Takúto zvodnú cicu by chcel doma určite nejeden chlap... 

Sexi Daniela Peštová
Zobraziť galériu (8)
Sexi Daniela Peštová

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu