Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nečakaný výbuch najtichšieho farmára: Hádka a vulgarizmy!

Na markizáckej farme došlo k ostrému konfliktu. PR článok Zobraziť galériu (6)
Na markizáckej farme došlo k ostrému konfliktu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Skočili si do vlasov! Kým doposiaľ vládla na Farme viac-menej pokojná atmosféra, v dnešnej časti sa napätie bude dať doslova krájať. Pohár trpezlivosti tentoraz pretiekol najtichšiemu farmárovi Jožkovi Bohdanovi (40), ktorého totálne vytočila nedokončená práca papuľnatej súťažiacej Michaly Kiripolskej (25). Nechýbali osobné invektívy, narážky i vulgarizmy!

Napätie na markizáckom hospodárstve zo dňa na deň narastá. Strojcom dusnej atmosféry na farme sa stal najnovšie Jožko, ktorého vyprovokovala odfláknutá úloha ráznej súťažiacej Michaly. Ich hádka vznikla pri práci s drevom, ktoré je pre útleho pracanta doslova „posvätné“.


Chlapi si prišli na svoje: Ženy z markizáckej šou takto tasili svoje zbrane!


„Ty si mala zadelenú úlohu stĺpiky vypíliť. Toto ťa už nebaví, tak len furt koko*iny robíš. Odbiehaš z roboty do roboty a nič nedotiahneš do konca, kurňa!“ reval z plného hrdla vytočený Jožko. A hoci o nič závažné nešlo, rozhádaná dvojica si vymenila i niekoľko nepríjemných invektív či nenávistných komentárov.

Najtichší z farmárov sa dokonca vyjadril, že ho Michala deptá a najradšej by bol, keby zo statku už odišla. Jožkov nečakaný výbuch i celý priebeh hádky si môžete pozrieť už dnes večer na obrazovkách Markízy.

Útlemu farmárovi Jožkovi poriadne rupli nervy.
Zobraziť galériu (6)
Útlemu farmárovi Jožkovi poriadne rupli nervy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu