Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nečakané prekvapenie: Nové pravidlá v markizáckej šou!

V markizáckej šou zavládli nové pravidlá. Zobraziť galériu (5)
V markizáckej šou zavládli nové pravidlá. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto tu ešte nebolo! S voľbou nového farmára týždňa prišli na statok aj nové požiadavky. Mnohé z nich ale vôbec nie sú v súlade s platnými a dlho zaužívanými pravidlami šou. Čo na to samotní súťažiaci?!

Po uplynulom dueli je opäť o jedného farmára menej. Odľahlý statok totiž po mimoriadne dramatickom súboji opustila jedna z nových súťažiacich – Frederika, ktorá aj napriek výhre prenechala svoje miesto na hospodárstve porazenej Eve.


Šok na markizáckych obrazovkách: Táto tam skončila, hoci nemala!


Frederika si tak po dobrovoľnom odstúpení musela zbaliť veci, napísať list na rozlúčku a určiť v ňom aj nového farmára týždňa. Nikto však ani len nepredpokladal, že jej finálny verdikt prinesie so sebou aj nečakané prekvapenie, ktoré spočívalo v nastolení nových pravidiel súťaže.

„Zásadná vec, ktorú chcem určite zmeniť, tak ja trvám na tom, že ak nebudú sluhovia stíhať, tak budeme píliť drevo všetci. To je proste moja požiadavka a pokiaľ bude z toho problém, tak si to odnesiem ja,“ vyjadril sa rázne pred kamerami novozvolený pán statku. „Ja čakám, že čo sa stane, keď dôjde Kvetka, lebo tie pravidlá sú dosť pozmenené,“  reagoval na margo netradičných požiadaviek jeden zo zaskočených dobrodruhov.

Kto prebral žezlo kraľovania a prečo sa dotyčný farmár uchýlil k novým zásadám na statku, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

S novým farmárom týždňa prišli na statok aj nové pravidlá.
Zobraziť galériu (5)
S novým farmárom týždňa prišli na statok aj nové pravidlá.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu