Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská herečka sa poriadne vyprsila: Preboha, veď jej úplne vytekajú!

Daniela Šinkorová Zobraziť galériu (7)
Daniela Šinkorová (Zdroj: Martin Přibyl/CNC/Profimedia)

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - PRAHA - Slovenská herečka Daniela Šinkorová (44), pôsobiaca v susedných Čechách, patrí k tým známym ženám, ktoré sa pýšia nielen štíhlou líniou, ale aj plným dekoltom. Aktuálne ho predviedla aj na medicínskej akcii Sestrička roka, kde sa ukázala v elegantných ružových šatách. Jej bohaté vnady v nich však doslova prosili o pomoc. V korzete boli totiž úplne pridusené a všemožne sa snažili dostať von... Veď pozrite, ako jej vytekajú!

Slovenská herečka Daniela Šinkorová sa pýši bohatými ženskými prednosťami, za ktoré môže vďačiť matke prírode. Bujné vnady však aktuálne napratala do podstatne menšieho korzetu. Pred pár dňami sa totiž objavila na medicínskej akcii Sestrička roka v ružových spoločenských šatách. 

Problémom však je, že známa tmavovláska zrejme siahla po o číslo menšom kúsku. Jej prsia sú v nich totiž úplne pridusené a na prvý pohľad pôsobia, že sa snažia dostať všetkými možnými cestami von - veď z vrchu korzetu jej doslova vytekajú. Pozrite sami!

Daniele Šinkorovej z korzetu šiat doslova vytekali prsia.
Zobraziť galériu (7)
Daniele Šinkorovej z korzetu šiat doslova vytekali prsia.  (Zdroj: Martin Přibyl/CNC/Profimedia)

Viac o téme: Daniela Šinkorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu