Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi budúca mamička Hágerová: Veľké bruško a zvodný dekolt!

Diana Hágerová čaká svoje prvé dieťatko. Zobraziť galériu (6)
Diana Hágerová čaká svoje prvé dieťatko. (Zdroj: Topky.sk -)

BRATISLAVA - Začiatkom júla sa na verejnosť dostala informácia, že markizácki moderátori Roman Juraško (38) a Diana Hágerová (27) sa čoskoro stanú rodičmi. Sympatická blondínka totiž pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. V týchto dňoch sa nám ju podarilo stretnúť v nákupnom centre, kam si skočila na nákupy. A pozornosť pútala nielen pekne zaobleným bruškom, ale aj zvodným dekoltom!

Diana Hágerová prežíva jedno z najkrajších období v živote každej ženy. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko. To už o pár mesiacov privedie na svet svojmu dlhoročnému partnerovi, markizáckemu kolegovi Romanovi Juraškovi. O tom, že je blondínka v pokročilejšom štádiu tehotenstva, svedčí aj to, že sa už pýši pekným bruškom.

Tento týždeň sa nám totiž budúcu mamičku podarilo stretnúť v jednom z bratislavských nákupných centier, kam si zašla na nákupy. A pozornosť nepútala len svojimi tehotenskými krivkami, ale aj ženskými zbraňami. V bordovom elastickom tričku totiž odhalila svoj zvodný dekolt. Pozrite sami - viac fotiek nájdete v našej GALÉRII»

Zaujalo nás tiež, že plavovláska už kupovala detské plienky. Nie však pre svoje bábätko, ale ako sa nám podarilo zistiť, zapojila sa do charitatívneho projektu „S malou pomocou k veľkej radosti“.

„Aktuálne ako budúca mama si intenzívne uvedomujem dôležitosť skutočného a bezpečného domova pre každé jedno dieťa. Preto beriem veľmi pozitívne, že aj maličkosť, akou je nákup bežných výrobkov, môže prispieť k vytvoreniu pohodlia domova pre deti, ktoré to potrebujú. Som rada, že môžem byť súčasťou tejto iniciatívy a verím, že sa nás zapojí čo najviac,“ povedala Diana.

Dianu Hágerovú sa nám podarilo stretnúť na nákupoch.
Zobraziť galériu (6)
Dianu Hágerovú sa nám podarilo stretnúť na nákupoch.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Diana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu