Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Úplne holá Belohorcová: Takto sa bez hanby vystavila na obdiv!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram)

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - LAS VEGAS – Dráždi naostro! Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (41) aj napriek tomu, že je z nej dnes vydatá žena a mama dvoch detí, robí okolo seba neustále rozruch. Najnovšie sa rozhodla dráždiť na sociálnej sieti úplne nahou fotografiou, ktorú vystavila na obdiv.

To je ale provokácia! Zuzana Belohorcová rozhodne nepatrí medzi hanblivky. Roky moderovala erotickú reláciu a neraz si zapózovala aj hore bez. Hoci je dnes už vydatá pani a má dve ratolesti, napriek tomu sa bez hanby pokojne verejne odhalí. Jej nové silikóny i skvelú figúru si tak okrem manžela môžu vychutnať aj jej fanúšikovia na sociálnej sieti, kde ich pravidelne dráždi sexi zábermi.

Najnovšie však mnohým vyrazila dych. Zuzana sa totiž vyzliekla úplne donaha a fotku zverejnila na Instagrame. Blondínka na zábere stojí nahá opretá o sklenené okno. Vidieť jej odzadu „len“ šťavnatý neopálený zadoček. Napriek tomu týmto záberom mnohých šokovala. Treba však uznať, že aj keď už nemá 20, vyzerá jej postava skvelo. Veď posúďte sami! Fotografiu nádete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu