Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka Marošová po rokoch na úteku: Takéto má plány na Slovensku!

Zuzana Marošová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Marošová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Dlhé roky bola spájaná s nálepkou mafiánovej ženy, no teraz sa rozhodla k razantnej zmene. Slovenská herečka Zuzana Marošová (36) sa totiž po šiestich rokoch strávených na Belize, kde žila po boku známeho kriminálnika Karola Mella, vrátila späť do rodnej zeme. Takéto sú jej plány na Slovensku!

Herečka Zuzana Marošová žila šesť rokov v exotickom Belize. Tam sa ukrývala spoločne s medzinárodne hľadaným Karolom Mellom, ktorý má na krku obvinenia z viacerých vrážd. A hoci si blondínka život v cudzine užívala plnými dúškami, pred pár mesiacmi sa rozhodla k razantnej zmene. Spoločne so svojimi dvoma synmi sa totiž vrátila späť na Slovensko, kde chce podľa všetkého znova zapustiť korene a oprášiť i svoju niekdajšiu dobre rozbehnutú kariéru.

Túto informáciu potvrdila Zuzana v najnovšom vydaní jojkárskeho Inkognita, v ktorom prezradila aj to, že by sa opäť chcela venovať tomu, čo ju kedysi napĺňalo najviac. „Uvidíme, vyštudované mám herectvo, spev a tanec, takže rada by som sa venovala tomu, ale keď sa nepodarí, tak sa nepodarí.“ Herečka zároveň dodala, že aj keby sa jej v tejto sfére už nepodarilo preraziť, otvorená je i ďalším možnostiam: „Skúsila som si už všetko, už som aj torty piekla, kvety viazala, dievčatá trénovala v posilňovni, takže...“

Marošová ďalej oznámila, že jej mediálne znovuzrodenie sa má uskutočniť už v najbližšom čase, kedy ju diváci budú môcť vidieť v rôznych televíznych projektoch. „Dostala som pozvanie práve od Tv Joj do relácie Všetko, čo mám rád a potom do seriálu, ktorý je už myslím roztočený, Semafor, takže tam naskočím,“ uzavrela s úsmevom Marošová.

Herečka Zuzana Marošová bola tajným hosťom dnešného Inkognita.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Zuzana Marošová bola tajným hosťom dnešného Inkognita.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zuzana MarošováInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu