Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Kuchařová zmenila imidž: Toto snáď nemyslí vážne!

Taťána Kuchařová Zobraziť galériu (6)
Taťána Kuchařová (Zdroj: BA Navigation)

PRAHA – Ako iná žena! Keď mala Češka Taťána Kuchařová (29) sladkých osemnásť rokov, bola v roku 2006 na svetovej súťaži Miss World zvolená za najkrajšiu ženu sveta. S imidžom, aký predviedla najnovšie, by však titul zrejme nezískala. Takto by ju spoznal iba málokto!

Modelka Taťána Kuchařová, dnes už známa ako Gregor Brzobohatá, sa zmenila na nepoznanie. Kráska, ktorá v roku 2006 získala titul Miss World, v týchto dňoch šokovala svojich priaznivcov na sociálnej sieti zmenou svojho imidžu. Modelka totiž pridala niekoľko fotografií, na ktorých má kratšie vlasy so strapatou ofinou a s ružovými prameňmi. Doslova je z nej iná žena a na záberoch by ju spoznal zrejme iba málokto.

Hoci Taťána patrí medzi najkrajšie ženy českého šoubiznisu, s týmto výzorom pôsobí skôr ako rebelka. Ona však tvrdí, že takýto výzor sa jej páči. „Znova zmenený imidž. Milujem to,“ napísala na Instagram modelka.

Takto zmenená však nebude chodiť stále, dúfajme... Taťána sa totiž zúčastnila kaderníckej súťaže, kde si ju do parády zobrala jedna z účastníčok. Následne sa objavila aj na galavečere, kde predviedla svoju novú vlasovú kreáciu.

Viac o téme: Taťána Kuchařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu